Peste 100.000 de pliabile Samsung Galaxy Z vândute în România

282
Samsung Galaxy Z
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Într-o lume în perpetuă transformare, în care tehnologia avansează cu o viteză uluitoare, Samsung vrea nu doar să țină pasul cu noutățile, ci să inoveze continuu și să le ofere românilor acces la cele mai noi revoluții tehnologice de pe piață. Chiar în primele luni ale acestui an, am asistat la o ascensiune impresionantă a pieței smartphone-urilor din România. 9 din 10 români care au în buzunar un telefon pliabil, dețin un model din seria Samsung Galaxy Z.

Mai jos spicuim dintr-un editorial publicat de Tiberiu Dobre, Head of MX Division la Samsung Electronics România. Interesul pentru telefoanele pliabile a crescut considerabil în România. A condus astfel la o piață cu o treime mai mare decât vânzările înregistrate în aceeași perioadă a anului precedent. Așa se face că românii manifestă din ce în ce mai multă atracție pentru produsele de top, arătându-și disponibilitatea de a investi în tehnologie de vârf, cu specificații și caracteristici avansate.

Din perspectiva valorii, telefoanele de top, vândute la prețuri ce depășesc 600€, reprezintă în prezent ~61% din totalul pieței locale. Se prognozează că această proporție se va menține constantă până la finalul acestui an, potrivit Samsung Newsroom România.

Peste 100.000 de pliabile Samsung Galaxy Z vândute în România

În 2019, Samsung a provocat o schimbare semnificativă în industria mobilă prin introducerea telefoanelor pliabile. Acestea au captat imaginația pasionaților de tehnologie, au redifinit conceptul de design și funcționalitate a smartphone-urilor și au transformat modul în care comunicăm și ne exprimăm. Pe măsură ce tehnologia a evoluat, nevoile și așteptările utilizatorilor s-au schimbat și ele.

Noua serie de telefoane pliabile Samsung Galaxy Z este rezultatul inovației, dar și al atenției pe care o acordăm clienților noștri și dorințelor lor. Cu fiecare lansare Samsung are grijă ca feedback-ul utilizatorilor să fie integrat în dezvoltarea acestor dispozitive. Astfel compania rafinează fiecare aspect care poate contribui la o experiență mai bună de la o generație la alta. Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 sunt acum mai rezistente și durabile. Noile pliabile sunt menite să fie instrumentele cu care ne putem depăși limitele creativității și productivității.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Telefoanele pliabile Samsung au cucerit rapid piața din România. Flexibilitatea ecranelor lor, performanțele tehnice și camera foto avansată au fost elementele care au atras cumpărătorii. Astfel, nu este de mirare că Samsung Electronics România a vândut peste 100.000 de telefoane pliabile de la prima generație a seriei Galaxy Z și până în prezent.

Revoluție continuă în tehnologie și inovație

Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 au fost lansate alături de Galaxy Tab S9 și Galaxy Watch 6. Cu fiecare produs nou lansat, scopul Samsung este același – să vină în sprijinul oamenilor cu soluții inovatoare care să le aducă experiențe intuitive, dar mai ales personalizate, astfel încât să fie cât mai adaptate dorințelor și nevoilor lor. Astfel, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra invită utilizatorii să treacă rapid de la gând la creație. Tabletele au un ecran captivant, performanțe de lungă durată și un stilou S Pen ideal pentru orice profesionist creativ. În același timp, seria Galaxy Watch 6 ne învață cum să avem grijă de sănătatea noastră, cu îndrumări personalizate și un design îmbunătățit.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Când optăm pentru produsele Samsung, nu achiziționăm doar simple gadget-uri. Ne alăturăm unui ecosistem complet, în care fiecare dispozitiv îmbunătățește calitatea vieții noastre. Toate ne ajută să ne atingem obiectivele și să ne bucurăm mai mult de pasiunile noastre. Prin tehnologia oferită de produsele Galaxy evoluăm constant și ne depășim propriile așteptări pentru a explora lumea cu mai multă încredere și ușurință.