Samsung își consolidează portofoliul de accesorii cu Level Active

1483

Recunoscută la nivel global pentru dezvoltarea de produse de mare inovație tehnologică, compania Samsung Electronics (212.496 angajați la sfârșitul lui septembrie 2016) prezintă noutăți în portofoliul său de accesorii prin căștile Level Active.

Cu opțiuni pentru ureche și căști sau de baterii externe, produsele sunt proiectate pentru a oferi experiențe de neuitat utilizatorilor de produse Samsung.

Level Active – Este alegerea perfecta pentru cei care caută un set de căști pentru perioade lungi de activitate fizică.

samsung-level-activeErgonomic și intraauricular, se potrivește cu ușurință la ureche, asigurând un mai mare confort și siguranță. Acest lucru se datorează faptului că Leve Active are cleme flexibile care asigură o fixare mai stabilă, și protectori din silicon de diferite dimensiuni, pentru o potrivire perfectă.

Rezistent la transpirație, ploaie și stropiri. Cu aplicațiile Samsung puteți primi date despre sănătate, să ascultați ora curentă sau să răspundeți la telefon.

Level Active are culoarea neagră, conexiune Bluetooth pentru conectare la smartphone, volumul se poate seta pentru o audiție cât mai naturală pentru utilizatori.

SURSĂSamsung News