Potrivit unui studiu recent, posesorii de tablete Samsung sunt cei mai mulţumiţi

2804
posesorii de tablete Samsung sunt cei mai mulţumiţi - ilovesamsung

Veştile bune continuă pentru Samsung chiar dacă sunt în formă neoficială. După ce au asistat la o creştere de 100% la livrarea de tablete într-un an, cei de la  Samsung au din nou motive de mândrie, deoarece potrivit unui studiu de piață realizat de J.D Power în legătură cu satisfacţia consumatorilor, posesorii de tablete Samsung sunt cei mai mulţumiţi.

Pe locul al doilea se clasează Apple, iar pe al treilea Amazon. Studiul a luat în considerare 5 factori cheie: performanţa, uşurinţa de folosire, design-ul, aplicaţiile şi preţul; Samsung obţinând 835 de puncte, Apple situându-se foarte aproape cu 833 de puncte.

Apple Inc., până în ianuarie 2007 numită Apple Computer, Inc., este o companie din Silicon Valley cu sediul în Cupertino, California, Statele Unite, cu scop principal de activitate în tehnologia computerelor. În 1976 Steve Jobs și Steve Wozniak au pus bazele unei companii de produse electronice într-un garaj închiriat din orașul Palo Alto, în sudul Californiei. Acest garaj a fost și punctul de plecare a ceea ce urma să devină curând zona de înalte tehnologii „Silicon Valley”.

Faţă de studiul precedent din aprilie 2013 singurul producător care a făcut îmbunătăţiri la toate cele 5 puncte a fost gigantul high-tech din Coreea de Sud, aducând o îmbunătăţire majoră în zona preţului, în timp ce Apple şi-a ameliorat performanţa şi uşurinţa de folosire (nu este surprinzător dacă ar fi să ţinem cont de trăsăturile ales iOS’ului).