Samsung lansează POWERbot Star Wars Limited Edition

2127

Noua ediție limitată a robotului aspirator VR7000 se mândrește cu toată tehnologia inovatoare a robustului aspirator robot POWERbot de la Samsung, cu noi caracteristici și cu un aspect conceput pentru a atrage fanii Star Wars din întreaga lume.

Samsung Electronics a prezentat o ediție limitată Star Wars a aspiratorului robot POWERbot VR7000, foarte bine apreciat. Rezultatul unei colaborări între fanii Star Wars și Samsung, aspiratorul inovator și puternic, cu design-urile iconice Darth Vader și Stormtrooper, are scopul de a capta fanii în anticiparea lansării „Star Wars: The Last Jedi” ultimul film Disney și Lucasfilm. Lucasfilm este o companie americană de producție de filme fondată de George Lucas, părintele seriei Star Wars.

Versiunea Darth Vader a modelului POWERbot oferă un aspect special creat, utilizând materiale personalizate premium, care seamănă cu masca neagră a lui Darth Vader, în timp ce versiunea Stormtrooper redă aspectul unei căști albe și negre Stormtrooper.

Modelul Darth Vader vine cu conectivitate Wi-Fi și cu telecomandă proprie. Ambele modele oferă, de asemenea, efecte sonore distractive și unice adecvate pentru fiecare caracter. De exemplu, atunci când alimentăm robotul aspirator Darth Vader, acesta va juca și va imita respirația infamă a personajului.

Pentru a crea o ediție specială autentică și adevărată în ochii fanilor Star Wars, Samsung a lucrat foarte mult și atent cu super-fanii la fiecare pas, de la planificarea produselor până la design, producție, marketing și distribuție. A fost o abordare de ultimă generație pentru construirea și lansarea unui produs conceput de fani și construit pentru fani.

Suntem foarte încântați să participăm la entuziasmul care a dus la lansarea ultimului film cu Jedi și să lansăm ediția limitată POWERbot în parteneriat cu fanii Star Wars„, a spus B.S. Suh, vicepreședinte executiv al diviziei de dispozitive digitale la Samsung Electronics. „De la puterea de aspirare industrială la designul subțire și de la funcțiile inteligente la feedback-ul vocal cu efecte sonore, suntem încrezători că ediția limitată Star Wars a lui VR7000 va fi un mare succes„.

Star Wars este o serie de filme epice americane produse de George Lucas. Acestea descriu aventurile diferitelor personaje cu mult timp în urmă într-o galaxie îndepărtată. Seria a început în 1977 și a devenit un fenomen de cultură pop la nivel mondial. Au urmat mai multe succese și până în 2015 au fost făcute șapte filme. Toate cele șapte filme au fost nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film. Ultimul film este The Last Jedi.

Varianta ediției limitate VR7000 Star Wars promite toate tehnologiile puternice de curățare și caracteristicile lui VR7000, cum ar fi puterea de aspirație de 10 wați, tehnologia CycloneForce și Edge Clean Master, care ajută aparatul să curețe praful aproape de pereți și muchiile înguste. Poate funcționa chiar și în mod autonom, folosind Visionary Mapping Plus pentru a-și aminti camera și pentru a găsi cele mai rapide căi de curățare. FullView Sensor 2.0 permite aspiratorului să curețe în jurul decorațiunilor casnice și obiectelor personale valoroase la o distanță de 10 mm. Cu caracteristicile sale unice inteligente și performanțe puternice, modelul VR7000 a fost premiat cu CES Innovation Award 2017.

Pre-comenzile pentru ediția specială Star Wars ediție limitată POWERbot vor începe pe site-ul Samsung.com pe 10 octombrie, cu disponibilitate în Statele Unite. În cadrul lansării, Samsung va introduce și videoclipul „Vacuum Your Space„, creat de fanii Star Wars.

SURSĂSamsung News