Samsung prezintă noul aspirator POWERstick PRO fără fir la IFA 2017

3249

Noul aspirator fără fir combină performanțele puternice, ergonomia și întreținerea ușoară pentru a oferi o curățare completă și rapidă, POWERstick PRO fără fir va fi prezentat la IFA Berlin 2017.

Acest aspirator de la Samsung Electronics, POWERstick PRO se mândrește cu puterea de aspirație a liderului produselor din acest domeniu și stabilește un nou nivel pentru tehnologia aspiratorului fără fir, care rezolvă multe dintre problemele pe care le întâmpină utilizatorii în momentul în care își fac curățenie în casă.

POWERstick PRO este un adevărat schimbător de joc în tehnologia de curățare„, a spus B.S. Suh, vicepreședinte executiv al diviziei Digital Appliances a Samsung Electronics. „Cu puterea sa de aspirație impresionantă și designul ergonomic pentru manevrare ușoară, acest nou aspirator oferă soluția finală pentru o curățenie completă. Suntem încântați că utilizatorii pot să experimenteze și să folosească un aspirator care vine cu un nou nivel de curățare„.

Realizat pe baza motorului Samsung Inverter Digital, care se rotește mai repede decât o tornadă, POWERstick este construit pentru performanțe ridicate. Cu o putere de 150W, are puterea de aspirare în cea mai mare din această categorie – în comparație cu alte aspiratoare fără fir, garantând eficiența de curățare pentru toate tipurile de podea.

Spre deosebire de periile din alte aspiratoare convenționale, peria de acțiune a lui POWERstick este alcătuită din două perii, fiecare cu un tambur separat, pentru a reține cât mai multă murdărie. Se rotește la 5.000 rpm, se deplasează în direcții opuse pentru a capta atât praf fin cât și particule mai mari, pentru a îndepărta murdăria în mod eficient.

Consumatorii nu mai au nevoie de aspirări repetate în același loc, o singură trecere este suficientă.

POWERstick PRO încorporează o baterie puternică, detașabilă, pe bază de Litiu-Ion de 32,4 V, care oferă până la 40 de minute de viață a bateriei. Bateria se poate schimba rapid și timp de 5 ani păstrează același nivel de putere.

Mânerul flexibil se îndoaie până la 50° cu doar cu un clic al unui buton de pe mâner, permițând utilizatorilor să ajungă cu ușurință sub mobilier sau în locuri greu accesibile. Mânerului a fost făcut în mod inteligent, astfel încât este ușor și reduce la minimum efortul asupra încheieturilor, mușchilor și spatelui.

Întreținerea aspiratorului este foarte simplă și amplifică și mai mult confortul pentru o igienă ireproșabilă.

Conținutul aspirat se evacuează foarte ușor, astfel încât gunoiul să poată fi aruncat cu un efort minim, iar întreaga structură poate fi detașată și spălată cu apă. POWERstick are un filtru, HEPA Filtration, care asigură că 99,9% din praful aspirat se află în cutia sa, pentru un aer mai curat, fără alergeni.

POWERstick PRO are cinci accesorii suplimentare pentru curățare. Pensula adâncă pentru curățat murdăria sau părul din covoare, Mini Motorized Tool le permite utilizatorilor să curețe praful și alergenii de pe pat, saltelele, tesături și mobilier, eficient și igienic. Tubul extensibil pentru crăpături îndepărtează cu ușurință murdăria din crăpăturile adânci din canapele și zonele înalte precum colțurile din tavan.

Tubul combinat permite utilizatorilor să preia murdăria pe o gamă largă de suprafețe, de la colțurile de masă la ramele de ferestre, iar tubul flexibil se înclină la un unghi suficient pentru a capta praful din locuri greu accesibile, cum ar fi partea superioară a frigiderului.

SURSĂSamsung News