Poze oficiale cu Samsung Galaxy On5 și Galaxy On7

1567

Au fost publicat multe informații despre noile Samsung Galaxy Grand On și Mega On în ultimele săptămâni. Samsung India a publicat accidental Galaxy On5 în magazinul său online; a fost repede retras însă imaginile au rămas.

De multe ori astfel de fotografii sunt scăpate pe piață mai puțin accidental. Firmele vor să testeze viitorii utilizatori și în același timp piața, pentru a vedea reacțiile și răspunsul viitorilor utilizatori ai acestor telefoane mobile. Acum nici nu vrem să acuzăm compania Samsung de așa ceva dar totul este posibil.

Galaxy On5, denumit și Grand On, arată destul de similar celorlalte device-uri de buget, nimic surprinzător până la acest punct. Pozele publicate arată un design care alături de captura unor poze bune indică publicul țintă ca fiind tinerii adolescenți. Aceiași sursă dezvăluie și o parte din specificații, un display HD Super AMOLED de 5 inch, procesor Exynos 3475, 1.5 GB de RAM, camere de 8 MP respectiv 5 MP, 8 GB de memorie expandabilă și Android 5.1.1 Lollipop.

Potrivit sursei, bateria va fi una de 2.600 mAh, facând din acest device, unul similar cu Galaxy J5. Rămâne de văzut unde se va situa Galaxy On5 din punct de vedere al prețului, însă așteptarea nu va fi una lungă, device-ul urmând să fie lansat în curând împreuna cu Galaxy On7 (Mega On).