Acasă Stiri Pre-comenzi de aproape 400.000 în prima zi pentru Note 8 în Corea...

Pre-comenzi de aproape 400.000 în prima zi pentru Note 8 în Corea de Sud

Samsung Electronics Co. a declarat astăzi că pre-comenzile pentru Galaxy Note 8 din Corea de Sud au atins aproape 400.000 de unități în prima zi, depășind cu mult predecesorul său.

Samsung a arătat că aproximativ 395.000 de clienți au pre-comandat în prealabil telefonul, atunci când au fost dechise pre-comenzile pentru Galaxy Note 8, joi în Corea de Sud, cifra eclipsează predecesorul său Galaxy Note 7, care a reușit să preia doar 380.000 de precomenzi dar într-o perioadă de 13 zile.

Note 7 a fost eliminat de pe piață în totalitate datorită bateriilor defecte care au provocat apariția unor probleme în timpul reîncărcării.

Acesta este un lucru deosebit de impresionant, mai ales dacă considerăm că Galaxy Note 8 este smartphone-ul cel mai scump al firmei Samsung de până în prezent. Samsung Galaxy Note 8 are un preț de 1.090.000 won, echivalentul a aproximativ 965 $ USD pentru varianta de 64GB și 1.250.000 won, echivalentul a 1.107 dolari SUA pentru versiunea de 256GB.

Dolarul, a fost adoptat ca monedă oficială a Statelor Unite pe 5 iulie 1785. Bancnota de 100 de dolari este cea mai valoroasă tipărită în prezent. Imaginea lui Benjamin Franklin este pe bancnota de 100 de dolari. A fost prim secretar al Trezoreriei și unul dintre fondatorii Statelor Unite, iar semnătura lui apare pe Declaraţia de Independenţă.

Nu este sigur dacă Galaxy Note 8 are toate atuurile de care e nevoie pentru a depăși Samsung Galaxy Galaxy S8, încă foarte iubit, care a reușit să adune la începutul acestui an peste 550.000 de precomenzi în doar două zile. Totuși cu aproape 400.000 de rezervări în doar 24 de ore, cu siguranță pare posibil ca Galaxy Note 8 să depășească pe Galaxy S8.

Gigantul tehnic sud-coreean Samsung, a declarat că modelul de 64 de gigabyte a reprezentat peste 65% din pre-comenzile lansate, cea mai populară culoare fiind Deepsea Blue.

Phabletul Galaxy Note 8 va fi oferit în final în culorile: Black Midnight, Orchid Gray, Maple Gold și Deepsea Blue.

Conform ziarului sud-coreean The Korea Herald, de unde am preluat această informație, analiștii din domeniul telefoniei mobile se așteaptă ca pre-comenzile să depășească un milion de unități până în 14 septembrie.

Lansarea oficială la vânzare a lui Galaxy Note 8 este programată pentru 21 septembrie, deși cei care au pre-comandat phablet-ul vor primi valorosul colet începând cu 15 septembrie.

Stiri

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...