Acasă Stiri Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 vor începe pe 1 septembrie

Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 vor începe pe 1 septembrie

Compania Samsung Electronics a anunțat că perioada de pre-comenzi va avea loc între 1 septembrie și 10 septembrie, iar lansarea oficială la vânzare este programată pentru 15 septembrie.

Perioada de pre-comandă de 10 zile este cu o zi mai scurtă decât cea a lui Samsung Galaxy S8 din aprilie. Cu toate acestea, Samsung se așteaptă la un interes masiv și la multe bucăți pre-comandate pentru Galaxy Note 8, deoarece este practic primul telefon Galaxy Note din ultimii doi ani.

Un reprezentant oficial al Samsung a confirmat: „Compania este pe deplin pregătită, astfel încât nu există niciun obstacol în ceea ce privește vânzările telefonului Note 8”.

Publicația ET News din Corea de Sud indică faptul că tehnologia adoptată de Samsung Touch 3D (numită Force Touch de către unii producători de Android), va fi pe Galaxy Note 8. Această tehnologie este utilizată în prezent de Samsung Galaxy S8, dar este limitată la o zonă mică în care butonul Home este de obicei poziționat.

Deci, Samsung Galaxy Note 8 nu va conține doar un stylus S-Pen sensibil la presiune, afișajul propriu-zis va fi și el sensibil la presiune.

O altă sursă coreeană a publicat informații despre faptul că Galaxy Note 8 ar putea sosi cu un display 3D Touch (sensibil la presiune) în orice punct de pe ecran. Deocamdată, nu se știe dacă funcțiile de afișare sensibile la presiune se extind pe întregul ecran.Totul este la nivel de speculații.

Touch 3D, funcționează utilizând senzori capacitivi integrați direct pe ecran. Când se detectează o apăsare, acești senzori măsoară modificările și aceste informații sunt apoi interpretate pentru a răspunde intențiilor utilizatorului. 3D Touch permite dispozitivului să recunoască presiunea de atingere a unui utilizator, făcând astfel distincția între atingerile normale și cele mai puternice.

Cu câteva săptămâni în urmă, Samsung a confirmat că următorul smartphone din seria Galaxy Note, Galaxy Note 8, va fi prezentat la evenimentul companiei din 23 august. Afișul oficial spune: „Do bigger things” – lucruri mai mari – pentru a indica un afișaj mai mare și mai multe caracteristici superioare față de telefoanele emblematice actuale.

Singurul lucru care îl știm cu certitudine este data prezentării de la New York, toate celelalte sunt presupuneri și speculații privind acest viitor super phablet, Samsung Galaxy Note 8.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...