Pre-comenzile pentru Samsung Galaxy Note 8 vor începe pe 1 septembrie

1220

Compania Samsung Electronics a anunțat că perioada de pre-comenzi va avea loc între 1 septembrie și 10 septembrie, iar lansarea oficială la vânzare este programată pentru 15 septembrie.

Perioada de pre-comandă de 10 zile este cu o zi mai scurtă decât cea a lui Samsung Galaxy S8 din aprilie. Cu toate acestea, Samsung se așteaptă la un interes masiv și la multe bucăți pre-comandate pentru Galaxy Note 8, deoarece este practic primul telefon Galaxy Note din ultimii doi ani.

Un reprezentant oficial al Samsung a confirmat: „Compania este pe deplin pregătită, astfel încât nu există niciun obstacol în ceea ce privește vânzările telefonului Note 8”.

Publicația ET News din Corea de Sud indică faptul că tehnologia adoptată de Samsung Touch 3D (numită Force Touch de către unii producători de Android), va fi pe Galaxy Note 8. Această tehnologie este utilizată în prezent de Samsung Galaxy S8, dar este limitată la o zonă mică în care butonul Home este de obicei poziționat.

Deci, Samsung Galaxy Note 8 nu va conține doar un stylus S-Pen sensibil la presiune, afișajul propriu-zis va fi și el sensibil la presiune.

O altă sursă coreeană a publicat informații despre faptul că Galaxy Note 8 ar putea sosi cu un display 3D Touch (sensibil la presiune) în orice punct de pe ecran. Deocamdată, nu se știe dacă funcțiile de afișare sensibile la presiune se extind pe întregul ecran.Totul este la nivel de speculații.

Touch 3D, funcționează utilizând senzori capacitivi integrați direct pe ecran. Când se detectează o apăsare, acești senzori măsoară modificările și aceste informații sunt apoi interpretate pentru a răspunde intențiilor utilizatorului. 3D Touch permite dispozitivului să recunoască presiunea de atingere a unui utilizator, făcând astfel distincția între atingerile normale și cele mai puternice.

Cu câteva săptămâni în urmă, Samsung a confirmat că următorul smartphone din seria Galaxy Note, Galaxy Note 8, va fi prezentat la evenimentul companiei din 23 august. Afișul oficial spune: „Do bigger things” – lucruri mai mari – pentru a indica un afișaj mai mare și mai multe caracteristici superioare față de telefoanele emblematice actuale.

Singurul lucru care îl știm cu certitudine este data prezentării de la New York, toate celelalte sunt presupuneri și speculații privind acest viitor super phablet, Samsung Galaxy Note 8.

SURSĂKnowyourMobile