Samsung ia precomenzi în Anglia pentru noul Space Monitor

843

Samsung Space Monitor a fost prezentat la Consumer Electronics Show 2019 în Las Vegas. Acum acesta este disponibil pentru precomandă în Marea Britanie și va fi disponibil pentru vânzare la liber începând cu 8 aprilie 2019.

Noul monitor Samsung Space Monitor are un design modern, frumos și elegant pentru spațiile actuale de lucru. Soluția unică încorporată de economisire a spațiului, un braț minimalist complet integrat, se fixează pe birou și eliberează spațiul de birou pentru o productivitate maximă a utilizatorului. Ușor de configurat și ajustat, monitorul spațial poate fi de asemenea împins înapoi pentru a se depozita la perete.

Căștile AKG Y500 cu 50% reducere, ca bonus la precomanda unui Space Monitor

Samsung Space Monitor poate fi ușor înclinat, împins spre perete sau poate fi coborât la suprafața biroului. Caracteristica Zero Height Adjustable Stand de la Samsung oferă versatilitatea maximă pentru orice tip de vizualizare. Standul nu numai că vă permite să vă simțiți mai confortabil dar, cablurile de alimentare și cablul HDMI sunt integrate în braț, pentru un birou mai curat și disponibil.

Dincolo de estetică, acesta este un monitor de înaltă performanță, bogat în caracteristici, disponibil în două dimensiuni, de 27 și 32-inch, acesta din urmă putând prezenta conținut în 4K UHD. Clienții care comandă în prealabil una din cele două variante de dimensiuni vor putea să cumpere o pereche de căști AKG Y500, la 50% din preț. Căștile AKG Y500 Wireless funcționeze fără reîncărcare timp de până la 33 de ore. Datorită funcției redare/pauză automată, care întrerupe redarea când se scot căștile, bateria consumă mai puțin. Sunt ideale pentru a asculta muzică independent, de la un smartphone Samsung sau pentru cea mai bună experiență audio cu noul Space Monitor.

AKG Acoustics (Akustische und Kino-Geräte Gesellschaft m.b.H) este ocompanie fondată în 1947 de către Dr. Rudolf Görike și Ernest Plass și are sediul central în Viena, Austria. AKG este acum o marcă deținută de Samsung și administrată de Harman International. În anii nouăzeci AKG a participat la proiectul „Audimir”, pe stația spațială MIR.

Preț de 359,99 lire sterline pentru monitorul de 27 inch

Monitorul spațial va putea fi cumpărat la un preț cu amănuntul recomandat de Samsung de 359,99 £, cel cu diagonala de 27 inch (68,58 centimetri). Modelul mai mare cu diagonala de 32 inch (81,28 cm.) are un preț de 449,99 lire sterline. Pre-comenzile se poate face prin intermediului site-ului Samsung UK.

Am mai scris și altădată că avem foarte mulți cititori care ne urmăresc din toată lumea. Mulți dintre aceștia sunt din Anglia, le mulțumim pe această cale. Prin acest articol și nu numai, venim în ajutorul lor cu această informație.