Precomenzile pentru seria Galaxy Tab S8 oprite din cauza cererii uriașe

381
Precomenzile pentru seria Galaxy Tab S8 oprite din cauza cererii uriase
Sursa Foto: techradar.com

Primele indicii sunt că seria de tablete emblematice recent lansată, Samsung Galaxy Tab S8 se dovedește a fi foarte populară în rândul consumatorilor. Precomenzile pentru Galaxy Tab S8 standard și Galaxy Tab S8 Ultra sunt acum întrerupte în SUA. În acest moment Samsung caută să rezolve rapid situația. Cu toate acestea, nu este clar cât va dura stocul pentru Galaxy Tab S8+.

Conform TechRadar, situația a fost cauzată de „cererea copleșitoare” din primele 48 de ore dde precomandă. „Suntem încântați de răspunsul consumatorilor la noua noastră gamă Tab S8”. A spus Samsung. „Lucrăm rapid pentru a satisface entuziasmul și cererea consumatorilor”.

Nu există încă nicio indicație dacă precomenzile se vor deschide din nou în SUA înainte ca dispozitivele să fie puse în vânzare oficial pe 25 februarie. Pentru moment, Galaxy Tab S8+ este încă disponibil pentru precomandă, dar s-ar putea să nu fie cazul pentru mult timp.

Seria Galaxy Tab S8: precomenzi foarte mari în SUA!

Nu am auzit astfel de informații privind oprirea precomenzilor în afara SUA. De exemplu în momentul scrierii, toate modelele erau încă afișate ca fiind în stoc și disponibile pentru precomandă în Marea Britanie și în mai multe țări din Europa. Având în vedere că producătorii se așteaptă să se confrunte cu deficitul global de cipuri cel puțin până anul viitor, poate că nu este surprinzător faptul că Samsung are unele probleme de disponibilitate cu noile sale tablete – dar să sperăm că nu vor dura mult.

Despre Samsung Galaxy Tab S22 Ultra se știa înaintea lansării că va avea o disponibilitate limitată. Poate utilizatorii de putere au vrut să se asigure că pun mâna pe un astfel de dispozitiv. Vestea conform căreia Samsung a fost nevoit să întrerupă precomenzile pentru Galaxy Tab S8 și Tab S8 Ultra ar sugera că cererea de tablete Android premium este foarte mare în SUA.

Unul din trei americani se califică drept obez conform graficelor IMI (Body Mass Index). Bolile asociate costă națiunea americană ~315 miliarde de dolari în cheltuieli de asistență medicală și continuă să se crească rapid în fiecare an.

Pentru o lungă perioadă de timp, iPad-urile Apple au fost cele mai populare. Apple a făcut o treabă bună acoperind mai multe puncte de preț și dimensiuni cu gama sa. Dar aceleași beneficii pe care le obțineți de la un telefon Android sunt valabile și pentru tabletele Android. Utilizatorii beneficiază de mai multe opțiuni de personalizare, mai puține restricții și nu sunt închiși în ecosistemul Apple. Este păcat că atât hardware-ul, cât și software-ul au dezamăgit potențialii cumpărători de tablete Android în ultimii ani. Acum Samsung este pe cai mari.