Precomenzile pentru Galaxy Note 9 încep la mijlocul lunii august

1203

Suntem la mai puțin de o lună distanță de ziua în care Samsung va dezvălui noul său smartphone emblematic, Galaxy Note 9. Compania a confirmat doar data evenimentului de lansare până în prezent și va dezvălui informațiile despre prețuri și disponibilitate în 9 august cu ocazia prezentării phabletului.

Totuși, informațiile despre Samsung Galaxy Note 9 vin în cascadă și vor mai veni până la prezentarea oficială. Acum o știre din Coreea de Sud, ne arată că pre-comenzile pentru Galaxy Note 9 vor începe la jumătatea lunii august.

Samsung Galaxy Note 9 va fi prezentat cu câteva săptămâni mai devreme decât predecesorul său. Samsung a lansat phabletul Galaxy Note 8 pe 23 august anul trecut, iar telefonul a fost lansat la vânzare pe 15 septembrie. Samsung nu a confirmat încă data lansării pe piață, știm doar că va prezenta oficial noul telefon pe 9 august.

Mai multe informații au dat ca dată de lansare la vânzare a lui Galaxy Note 9 pe 24 august. Această dată a fost amintită și în informația venită astăzi din Coreea de Sud, care susține că precomenzile pentru Galaxy Note 9 se vor deschide la jumătatea lunii august, cel puțin în țara de origine a companiei Samsung, Coreea de Sud. Nu este clar dacă data pentru începutul precomenzilor este valabilă doar pentru Coreea de Sud sau pentru întreaga lume.

Nu este greu să credem această informație. Este normal ca precomenzile să înceapă la câteva zile după ce a fost anunțat noul smartphone pilot. Operatorii de telefonie mobilă și de vânzare ai gigantului high-tech Samsung vor primi precomenzi pentru Galaxy Note 9 cu o săptămână înainte de lansarea la vânzare a phabletului.

Singapore, oficial Republica Singapore, este un oraș-stat insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-Est. Conform unei analize publicate de Culture Trip în 2016, face parte din primele zece cele mai moderne orașe din lume. Singapore este al patrulea cel mai mare centru comercial de schimb valutar din lume după Londra, New York City și Tokyo.

Cu toate acestea, noul telefon ar putea ajunge mai târziu pe unele piețe, dar ne putem aștepta ca toate piețele importante să primească phabletul Galaxy Note 9 la data lansării la vânzare. Galaxy Note 8 a fost oficial disponibil în 42 de țări din întreaga lume, la data lansării sale la vânzare, țări care includeau printre altele Statele Unite, Coreea de Sud, Singapore și piețele majore din Europa.

În cazul în care Samsung reușește să lanseze precomenzile pentru Note 9 atât de devreme, ar avea un mare avantaj față de Apple, care în mod tradițional își dezvăluie cele mai noi iPhone-uri la începutul lunii septembrie și le lansează publicului la sfârșitul lunii septembrie.

SURSĂSamMobile