Samsung Electronics a câștigat peste 120 de premii la Consumer Electronics Show 2017

1527

Ca o recunoaștere a aportului său pentru proiectare și inovație tehnologică, la Consumer Electronics Show 2017, din Las Vegas, SUA , Samsung Electronics a primit peste 120 de premii.

Samsung continuă să primească recunoaștere în categorii care acoperă diverse produse, de la divertisment pentru acasă și electrocasnice până la mobile. Samsung este onorat la CES, alături alte branduri, de inovatori și tehnologii de ultimă generație, toți cei care conturează viitorul vieții noastre de zi cu zi.

Printre victoriile notabile de la CES 2017 ale lui Samsung sunt, 34 premii CES 2017 Innovation Awards, inclusiv pentru cel mai bun produs la categoria de afișare video.

Samsung a fost, de asemenea recompensat, cu un număr mare de premii de către mass-media și juriu, premii acordate de către organizațiile participante la eveniment, dintre mai mult de 3.880 de expozanți.

„La a 50-a aniversare a CES, vedem cât de departe am ajuns ca industrie. Anul trecut a fost marcat de o serie de evoluții unice în designul produselor și inginerie „, a declarat Gregory Lee, președinte și CEO al Samsung Electronica America de Nord.

„Suntem onorați că am fost recunoscuți an de an de către CTA (Consumer Technology Association-SUA, deținătorul CES) și producători, pentru produsele noastre inovatoare, și o să rămânem angajați în continuare pentru crearea de produse proiectate inteligent, pentru a îmbunătăți modul în care trăim.”

 Printre produsele Samsung Electronics care au fost apreciate și premiate la CES se numără:

  • Noul televizor QLED TV, a primit mai mult de 20 de premii notabile, printre care patru CES Innovation Awards, premiul Editor’s Choice, Ubergizmo’s Best of CES, și HD Guru’s CES Top Picks.
  • Samsung Lifestyle TV, care este proiectat să apară la fel ca o imagine care ar apărea pe un perete, a primit Best of Innovation Award de la CTA, cât si Popular Mechanic’s Editor’s Choice.
  • Samsung FlexWash + FlexDry, două premii Innovation CES și o serie de premii mass-media, inclusiv Techlicious Best of CES, Reviewed.com’s Editor’s Choice, The Verge’s Best of CES, și TWICE Picks.
  • Chromebook Plus și Pro, premii de la Digital Trend Top Tech CES, Engadget’s Best of CES, Wired’s Best of CES, BGR’s Best Laptops of CES, LAPTOP / Tom’s Guide Best of CES, Gear Patrol’s Best Products CES și premiul 9to5Google’s Best of CES.
SURSĂSamsung News