Record de premii primite de Samsung la InfoComm 2024

74
InfoComm-2024
Sursă foto. Samsung Global newsroom

InfoComm 2024, cea mai mare expoziție audiovizuală din America de Nord, a avut loc la Las Vegas, Nevada, SUA în perioada 12 – 14 iunie 2024. Samsung a dovedit încă o dată că este liderul în materie de afișaje digitale (Digital Signage), primind 11 premii la InfoComm 2024. Printre altele Samsung a prezentat la InfoComm 2024 televizorul The Wall și Transparent MICRO LED.

Unul dintre cele mai mari de la InfoComm, standul Samsung a atras atenția vizitatorilor de toate felurile prin prezența sa de aproape 8.800 de metri pătrați – deoarece imaginile atrăgătoare ale The Wall și ecranul transparent MICRO LED, care a debutat la CES la începutul acestui an, au evidențiat intrarea.

La InfoComm 2024, Samsung a stabilit un nou record al companiei prin câștigarea a 11 premii, prezentând cele mai bune tehnologii vizuale. Produsele care au primit aceste premii sunt Color E-Paper, Display Configurator, Interactive Whiteboard (seria WAD), SmartThings Pro și VXT, printre altele. Premiile câștigate de compania Samsung includ:

 • Samsung SmartThings Pro: Cea mai bună emisiune a instalării Future Publications
 • Samsung SmartThings Pro: Future Publications – Cele mai bune spectacole ale contractorului de sunet și video
 • Samsung SmartThings Pro: Cea mai bună emisiune de la Future Publications IT Pro
 • Samsung SmartThings Pro: Cel mai bun software de semnalizare digitală al integratorului comercial
 • Samsung SmartThings Pro: Cele mai bune sisteme de control la scară largă ale integratorului comercial
 • Samsung Color E-Paper: Cea mai bună emisiune de la Future Publications Digital Signage
 • Tablă interactivă Samsung (seria WAD): Emisiunea cea mai bună de la Future Publications Tech & Learning
 • Tablă interactivă Samsung (seria WAD): Produs de instalare SCN Cel mai inovator produs de videoconferință al premiului
 • Samsung VXT: Publicațiile viitoare IT Pro’s Best of Show
 • Samsung Display Configurator: Cele mai bune instrumente și teste de instalare ale integratorului comercial
 • Samsung: rAVe Reader’s Choice Marca de afișare preferată

Samsung SmartThings Pro. Samsung a dezvăluit SmartThings Pro pentru prima dată. SmartThings Pro este o versiune avansată a SmartThings, concepută pentru afaceri și întreprinderi. Poate fi folosit pentru a controla dispozitive inteligente, inclusiv AC, aparate, afișaje, încuietori, senzori și televizoare. Modul său de energie AI poate economisi energie controlând dispozitivele și modurile acestora. Întreprinderile își pot integra propriile API-uri în acest sistem.

Pe lângă faptul că prezintă soluții precum SmartThings Pro, Samsung a evidențiat produse și servicii care pot transforma industrii specifice, inclusiv educația, comerțul cu amănuntul, mediile corporative și alimentația și băuturile.

Tabla interactivă primește o actualizare bazată pe AI. Tabla interactivă aduce inteligența artificială în InfoComm, deoarece îmbunătățirile aduse produsului educațional îi ajută pe profesori și administratorii să mențină mai eficient învățarea elevilor. AI analizează conținutul de pe ecran, precum și transcripțiile vocale și a furnizat materiale educaționale pentru a genera chestionare pentru studenți.

Aceste instrumente AI adaugă și mai multă funcționalitate afișajului certificat Google EDLA – care oferă un mediu de clasă mai interactiv prin servicii precum Google Classroom și Google Drive sau o suită robustă de instrumente și aplicații educaționale disponibile prin Google Play.

Samsung Color E-Paper a debutat la InfoComm. Ecranul Samsung oferă o alternativă la semnalizarea pe hârtie sau la semnalizarea mai mare, fără a pierde culoarea sau versatilitatea. Cadrul ușor și ușor de mutat funcționează la 0,00 W când afișează imagini statice. Imaginile pline de culoare sunt afișate cu tehnologia revoluționară E Ink Spectra 6, aducând opțiuni complete de culoare și un algoritm avansat de imagine color pentru performanțe îmbunătățite. Aplicația sa mobilă facilitează și actualizarea rapidă a conținutului.

Semnalizarea potrivită poate face toată diferența atunci când este necesar să vedeți informații rapid și ușor. Orice cameră de control corporativă sau guvernamentală poate fi îmbunătățită cu afișajele Samsung ușor de văzut și de citit.

Ecranul transparent MICRO LED dezvăluit la CES arată cum utilizatorii sălii de control pot vedea mai multe simultan. Între timp, The Wall oferă un ecran mare, limpede, pentru vizualizarea mai multor setări pentru o vizualizare simultană, multidimensională, a tuturor operațiunilor.

Pentru întâlnirile corporative, un nou ecran cu raport de 21: 9 face conferința video mai eficientă. Raportul extins face mai ușor să vezi chipurile și conținutul partajat pe ecran în același timp. În parteneriat cu Cisco Room Kit EQX, acest raport de ecran mai mare acceptă afișaje duble pentru a oferi un sistem de videoconferință ultra-imersiv.

InfoComm este un moment interesant în fiecare an. Samsung și-a prezentat și televizorul The Wall, realizat din panouri modulare Micro LED, la intrarea InfoComm 2024. Ecranul de 10.000 m² de la Centrul de Convenții din Las Vegas, a fost punctul culminant al evenimentului.