Posibil ca Samsung să crească prețul la Galaxy Z Fold 6 și Flip 6

104
Flip 6 and Fold 6
Sursă foto: Reddit

Lansarea dispozitivelor pliabile Samsung de a șasea generație, Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 se apropie tot mai mult. Le vom vedea la evenimentul Galaxy Unpacked de la Paris, în 10 iulie. Au fost multe informații și zvonuri despre Fold 6 și Flip 6 astfel încât știm deja multe despre ambele modele. Un zvon de ultim moment spune acum că Samsung va crește prețurile celor două cu aproximativ 100$ /100€. Avem totuși îndoieli cu privire la această informație.

Publicația greacă Techmaniancs a publicat recent un raport „exclusiv”, susținând că au aflat „totul despre ce urmează” la următorul Unpacked de la Samsung. Se pare că au obținut informațiile din „surse foarte autorizate”. În acest moment, cei mai mulți dintre cei din domeniu sunt probabil familiarizați cu planurile companiei, așa că am fi avut încredere în sursă. Dar în final sunt prea multe afirmații contradictorii aici.

Pentru început, publicația din Grecia spune că Samsung va găzdui Galaxy Unpacked pe 24 iulie, potrivit AndroidHeadlines. Toate informațiile de până acum sugerează dată de 10 iulie pentru marele eveniment de lansare. Compania aduce evenimentul la Paris, Franța, deoarece țara găzduiește Jocurile Olimpice de vară în acest an. Mai mult, Samsung este unul dintre cei mai mari sponsori globali ai acestui eveniment. Cu toate acestea, Olimpiada începe pe 26 iulie, așa că noua dată pentru Galaxy Unpacked este prea aproape de deschidere.

Potrivit Techmaniancs, Samsung vrea să profite la maximum de Jocurile Olimpice pentru a promova noile pliabile. Prin urmare, a decis să le lanseze cu doar două zile înainte de începerea Olimpiadei. Dar suntem încă sceptici că acest lucru este adevărat. Poate că Samsung va începe vânzările noilor dispozitive pliabile și ale altor dispozitive pe 24 iulie. Evenimentul de lansare, care are loc de obicei cu două săptămâni înainte de lansare, poate avea loc totuși pe 10 iulie.

Mergând mai departe, sursa spune că Samsung va crește prețurile la Fold 6 și Flip 6 cu 100€ în Europa. SUA ar putea vedea o creștere similară (100$). Techmaniancs adaugă că dispozitivele pliabile nu vor aduce multe upgrade hardware majore. În special pentru Galaxy Z Flip 6 un procesor nou și o cameră principală de 50MP sunt singurele upgrade notabile. Se pare că Samsung nu a redus pliul afișajului, ceea ce este o altă contradicție cu zvonurile existente.

Grecia are aproximativ 6.000 de insule și insulițe, dintre care doar 227 de insule sunt locuite. Nicio parte a Greciei nu se află la o distanță mai mare de 137 de kilometri de mare. Limba greacă este una dintre cele mai vechi din Europa.

Aceeași sursă din Grecia sugerează că Samsung va justifica prețurile mai mari cu o experiență software îmbunătățită, inclusiv noi funcții AI. Cu toate acestea, este posibil să nu fie suficient pentru a ridica prețul cu 100$ sau 100€. De fapt, compania ar trebui să caute să facă pliabilele mai accesibile, îmbunătățind în același timp calitatea și durabilitatea. Toate acestea ne fac să ne îndoim de autenticitatea acestei afirmații. Momentan nu credem că Samsung nu va crește prețurile noilor sale pliabile.

Acesta nu este sfârșitul informațiilor contradictorii lansate de publicația din Grecia. Se spune că Samsung nu are un Galaxy Z Fold 6 Ultra sau orice alt pliabil în pregătire pentru o lansare în iulie. Aceasta înseamnă că nu vom vedea modele Fan Edition (FE) nici la Fold, nici la Flip. Totuși, Samsung ar putea să le aibă încă în dezvoltare. Doar că July’s Unpacked nu va aduce niciuna dintre acestea. Galaxy Z Fold 6 și Galaxy Z Flip 6 sunt singurele dispozitive pliabile planificate pentru lansare la eveniment.

Aceeași sursă respinge, de asemenea, în mod explicit existența lui Galaxy Watch 7 Ultra. În schimb, Samsung va lansa Galaxy Watch X. Va fi o ofertă premium cu o baterie mai mare și o calitate mai bună a construcției. Ceasul va dura până la 100 de ore cu o singură încărcare. De asemenea, este rezistent la apă până la 100 m adâncime, ceea ce îl face ideal pentru scafandri. Galaxy Watch X va costa „semnificativ mai mult” decât modelele standard Galaxy Watch 7.

În cele din urmă, sursa spune că Samsung va anunța lansare pe piață a inelului Galaxy Ring la viitorul Unpacked. Doar timpul ne va spune dacă unele sau toate informațiile publicate de Techmaniancs sunt corecte. Ne așteptăm ca surse mai de încredere să vină cu informații mai multe în perioada următoare.