Acasă Stiri Prețul pentru Samsung Galaxy A42 5G și detalii despre lansare

Prețul pentru Samsung Galaxy A42 5G și detalii despre lansare

Samsung se pregătește să lanseze telefonul mid-range Galaxy A42 5G pe diferite piețe. Compania sud-coreeană a anunțat ieri că telefonul 5G accesibil va fi disponibil în Taiwan de la începutul lunii noiembrie. Samsung a confirmat că Galaxy A42 5G din Taiwan va fi disponibil în trei opțiuni de culoare și un preț sugerat de 12.990 dolari NT (453 dolari).

La fel ca în multe alte piețe, se dovedește că seria Galaxy A este foarte populară și în Taiwan. Aici un sondaj realizat în septembrie a arătat că 3 din 5 cele mai bine vândute modele de smartphone din țară au fost Galaxy A. Dar Galaxy A42 5G nu este doar un alt nou plus al seriei; este, de asemenea, cel mai accesibil smartphone 5G de la Samsung până în prezent și va sprijini toată banda 5G din Taiwan.

Camere quad și un ecran mare AMOLED pe Galaxy A42 5G

Samsung nu a dezvăluit o dată exactă de lansare pentru Galaxy A42 5G în Taiwan, conform SamMobile. A specificat doar perioada de început a lunii noiembrie. Conform informațiilor anterioare, smartphone-ul Samsung este programat să ajungă pe rafturi pe 30 octombrie. Sigur dacă între timp nu au mai intervenit unele schimbări în planul Samsung. Cel mai probabil și lansarea din Taiwan va fi în jurul acestei date. Era de așteptat ca Samsung să ofere unei țări favoarea de a fi prima care primește noul model 5G. Poate va face în final acest lucru, ca apoi, după câteva zile, să ajungă peste tot la nivel global.

Punctul forte la vânzare a lui Galaxy A42 5G constă în faptul că este un dispozitiv mid-range cu conectivitate 5G. Desigur, nu poate ajunge la popularitatea seriei Galaxy A numai pe baza suportului 5G. Credem că va fi foarte bine vândut mai ales în țările unde rețelele 5G sunt disponibile.

Snapdragon 750G a fost lansat în septembrie 2020 și este destinat telefoanelor mid-range 5G. Procesorul Qualcomm are un modem X52 și suport multi-SIM. Are suport 5G mmWave și 5G sub-6GHz. Este un procesor octa-core de 2,2GHz.

Trei modele din seria Galaxy A cu o conectivitate 5G

Galaxy A42 5G are un display Super AMOLED de 6,6 inch, cu o rezoluție de 1600 x 720. Are un scaner de amprente sub afișaj și este alimentat de chipset-ul Snapdragon 750G. Pe partea de memorie are 6GB RAM și 128 GB stocare extensibilă încorporată.

Telefonul are, de asemenea, patru camere spate cu una principală de 48MP și una ultra-largă de 8MP. Sunt însoțite de două camere de 5MP, una de adâncime și una macro. Pasionații de selfie au la dispoziție o cameră de 20MP. O baterie de 5.000mAh cu încărcare rapidă de 15W furnizează curentul electric necesar funcționării. Samsung va lansa A42 5G în în trei opțiuni de culoare, alb, gri și negru.

Galaxy A42 5G se alătură altor două modele din această serie mid-range, tot cu o conectivitate 5G. Samsung Galaxy A51 5G și Samsung Galaxy A71 5G au fost lansate în vară și sunt deja disponibile în Europa.

Stiri

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...

Samsung a lansat în sfârșit Chromebook seria 4 în Marea Britanie

Samsung Electronics Co Ltd. a anunțat ieri lansarea laptopurilor Chromebook 4 și 4+ în Marea Britanie. Combinând designul elegant și performanța cu...

Galaxy Z Flip 2 va avea un ecran cu rata de actualizare de 120Hz

Samsung Galaxy Z Flip a fost foarte bine primit de public și gigantul tech are în plan lansarea unui urmaș al acestuia...

Samsung România lansează a șasea ediție Stream Your Dream

Samsung România lansează astăzi cea de-a șasea ediție Stream Your Dream. Conferința va fi transmisă live, pe canalul de YouTube Samsung România,...

Comparație Huawei Mate 40 Pro vs Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Huawei Mate 40 Pro a fost lansat în luna octombrie și are la interior tot ce poate fi mai bun din tehnologia...