Prețul lui Galaxy Note 9 în Europa, vești proaste pentru consumatori

2019

Noile prețuri pentru Samsung Galaxy Note 9 în Europa sunt prohibitive. Note 9 este probabil cel mai așteptat smartphone din această vară, dar nu doar pentru ca este următorul dispozitiv de top al companiei Samsung. Dacă ați citit postările noastre anterioare de pe iLoveSamsung, probabil că vă veți aștepta ca Galaxy Note 9 să aibă același preț ca și predecesorul său.

Din păcate, în Europa, va trebui să plătim mai mult de 1.000 de euro pentru Galaxy Note 9, mai ales dacă dorim o variantă care să împacheteze mai multă memorie. O recentă informație provenind din Italia, de la site-ul Tuttoandroid, care citează o sursă de încredere aflată sub protecția anonimatului, nu ne aduce bucurii privind prețul lui Galaxy Note 9. Acesta va fi disponibil pentru cumpărare în Italia începând cu data de 24 august la un preț deloc popular, peste 1.000 de euro.

Phabletul va veni în trei variante de culori – negru, culoarea lavandei și albastru și, în două variante de memorie: 128 GB și 512 GB. Numai versiunea albastră a lui Galaxy Note 9 va include un stylus S Pen galben, asemănător celui pe care l-am văzut în unele dintre fotografiile recent apărute.

Clienții care doresc să cumpere Galaxy Note 9 de 128 GB vor trebui plătească 1.029 € , în timp ce varianta cu o memorie de 512 GB va costa nu mai puțin de 1.279 €. De asemenea, informația de la Tuttoandroid susține că Samsung ar putea să crească și mai mult prețul lui Note 9 și că acestea sunt sumele minime, pentru modelele de bază, pe care clienții din Italia și probabil și din restul Europei vor trebui să le plătească pentru phablet.

Nu putem spune că prețurile sunt oficiale, desigur, dar sigur nu suntem nici prea departe de ele.

Note – termenul a fost introdus de compania Samsung pentru a face trimitere la caracteristica acestor telefoane de a putea scrie pe ecran diferite note, prin intermediul stiloului din dotare. Primul Samsung Galaxy Note a fost prezentat la IFA Berlin în 2011. Această caracteristică a fost transmisă și la tabletele și laptop-urile Samsung.

Având în vedere că prețul pentru Galaxy Note 8 în Europa a fost ușor sub valoarea de 1.000 €, putem spune că Galaxy Note 9 vine cu o creștere de preț de peste 30 de euro peste acest prag, să nu mai vorbim de faptul că la varianta cu 512 GB prețul mult mai mare.

Vestea, relativ bună, este că Samsung vine cu diverse oferte pentru toți comercianții cu amănuntul autorizați care vând Note 9, astfel încât clienții ar putea ajunge să plătească ceva mai puțin.

Aceeași sursă a oferit și câteva detalii cu privire la viitorul smartwatch și viitoarea tabletă de la Samsung. Primul va fi numit „Samsung Galaxy Watch“, deci fără „Gear“ în denumire, și va fi prezentat pe 9 august la New York (cu disponibilitate din septembrie), împreună cu Samsung Galaxy Note 9 și Samsung Galaxy Tab S4.

VIAPhoneArena
SURSĂTuttoAndroid