Acasă Stiri Prețurile pentru trei variante de Galaxy Note 8 dezvăluite

Prețurile pentru trei variante de Galaxy Note 8 dezvăluite

Este o chestiune de câteva zile până la prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8, prețul său a fost cunoscut doar la nivel de speculații, dar acum avem și aceste prețuri pentru trei variante ale lui Note 8, prețuri relativ piperate.

Fiecare zi, până la următoarea zi de miercuri ne aduce cu un pas mai aproape de prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8. Pe 23 august, uriașul phablet de vârf de la Samsung va deveni oficial, vom ști totul despre el, prețul, caracteristicile și specificațiile. Până atunci, încă auzim zvonuri și vedem fotografii ca fiind ale modelului Galaxy Note 8.

Prezentarea oficială cu mare pompă a lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc săptămâna viitoare la New York. Până acum prețul era încă o necunoscută în această ecuație, site-ul AndroidHeadlines, care publică aceste informații din surse chinezești, prezintă prețurile mai multor variante ale smartphone-ului Note 8.

AndroidHeadlines este un site web privat, înfințat în anul 2010 și este una dintre principalele surse de știri Android pentru comunitatea Android. Are sediul în Statele Unite ale Americii. Oferă știri despre telefoane, tablete, aplicații, recenzii și aplicații mobile, are o audiență de peste două milioane de cititori lunar.

Toate cele trei modele Samsung vor avea 6 GB de memorie RAM și vor fi alimentate de cipset-ul Exynos 8995 cu procesor octa-core.

  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă: la prețul de 6.288 yuani, echivalentul a 941 USD la cursul de schimb curent.
  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă: la prețul de 7.088 yuani, echivalentul a 1.061 USD la cursul de schimb actual.
  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie internă: la prețul de 7.988 yuani, echivalentul a 1.196 USD la cursul de schimb curent.

Este foarte probabil că versiunea cu 256 GB a memoriei interne să fie Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, care ar trebui să fie comercializat numai în China. Prețurile sunt scutite de taxe și site-ul susține că pe piața chineză, prețurile sunt de obicei un pic mai mari decât în ​​alte piețe.

Vă reamintin pe scurt că, Samsung Galaxy Note 8 va fi fabricat din metal și sticlă, la fel ca Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Dispozitivul va avea un display QHD+ Super AMOLED Infinity de 6,3 inch, menținut în funcțiune de o baterie de 3.300 mAh.

Qualcomm’s Snapdragon 835 SoC va alimenta dispozitivul în unele regiuni (SUA), în timp ce Exynos 8895 va fi responsabil pentru de acest lucru pe alte piețe. Android 7.1.1 Nougat va fi preinstalat pe Note 8.

Phablet-ul va avea o configurație foto duală pe spate și va fi de asemenea certificat IP68.

Conform AndroidHeadlines, Orange România a listat versiunea neagră și aurie ale terminalului, care urmează să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

Cotația publicată de furnizorul de servicii mobile din România nu face nicio referire la prețul lui Galaxy Note 8, deși persoane de încredere din interior au susținut că dispozitivul va costa peste 1.100 de dolari pe piața europeană.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...