Acasă Stiri Prețurile pentru trei variante de Galaxy Note 8 dezvăluite

Prețurile pentru trei variante de Galaxy Note 8 dezvăluite

Este o chestiune de câteva zile până la prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8, prețul său a fost cunoscut doar la nivel de speculații, dar acum avem și aceste prețuri pentru trei variante ale lui Note 8, prețuri relativ piperate.

Fiecare zi, până la următoarea zi de miercuri ne aduce cu un pas mai aproape de prezentarea lui Samsung Galaxy Note 8. Pe 23 august, uriașul phablet de vârf de la Samsung va deveni oficial, vom ști totul despre el, prețul, caracteristicile și specificațiile. Până atunci, încă auzim zvonuri și vedem fotografii ca fiind ale modelului Galaxy Note 8.

Prezentarea oficială cu mare pompă a lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc săptămâna viitoare la New York. Până acum prețul era încă o necunoscută în această ecuație, site-ul AndroidHeadlines, care publică aceste informații din surse chinezești, prezintă prețurile mai multor variante ale smartphone-ului Note 8.

AndroidHeadlines este un site web privat, înfințat în anul 2010 și este una dintre principalele surse de știri Android pentru comunitatea Android. Are sediul în Statele Unite ale Americii. Oferă știri despre telefoane, tablete, aplicații, recenzii și aplicații mobile, are o audiență de peste două milioane de cititori lunar.

Toate cele trei modele Samsung vor avea 6 GB de memorie RAM și vor fi alimentate de cipset-ul Exynos 8995 cu procesor octa-core.

  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 64 GB de memorie internă: la prețul de 6.288 yuani, echivalentul a 941 USD la cursul de schimb curent.
  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB de memorie internă: la prețul de 7.088 yuani, echivalentul a 1.061 USD la cursul de schimb actual.
  • Galaxy Note 8 cu 6 GB de memorie RAM și 256 GB de memorie internă: la prețul de 7.988 yuani, echivalentul a 1.196 USD la cursul de schimb curent.

Este foarte probabil că versiunea cu 256 GB a memoriei interne să fie Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition, care ar trebui să fie comercializat numai în China. Prețurile sunt scutite de taxe și site-ul susține că pe piața chineză, prețurile sunt de obicei un pic mai mari decât în ​​alte piețe.

Vă reamintin pe scurt că, Samsung Galaxy Note 8 va fi fabricat din metal și sticlă, la fel ca Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Dispozitivul va avea un display QHD+ Super AMOLED Infinity de 6,3 inch, menținut în funcțiune de o baterie de 3.300 mAh.

Qualcomm’s Snapdragon 835 SoC va alimenta dispozitivul în unele regiuni (SUA), în timp ce Exynos 8895 va fi responsabil pentru de acest lucru pe alte piețe. Android 7.1.1 Nougat va fi preinstalat pe Note 8.

Phablet-ul va avea o configurație foto duală pe spate și va fi de asemenea certificat IP68.

Conform AndroidHeadlines, Orange România a listat versiunea neagră și aurie ale terminalului, care urmează să fie prezentat oficial săptămâna viitoare.

Cotația publicată de furnizorul de servicii mobile din România nu face nicio referire la prețul lui Galaxy Note 8, deși persoane de încredere din interior au susținut că dispozitivul va costa peste 1.100 de dolari pe piața europeană.

Stiri

Ziua Națională a României – La mulți ani România!

Ziua Națională a României este cel mai important eveniment din România. Ziua națională a României a fost între 1866-1947 ziua de 10 mai, apoi,...

Tot ce știm despre seria Galaxy S21: specificații, design, posibilă lansare

Seria Galaxy S există de peste un deceniu și, din acel moment, a devenit una dintre cele mai bine vândute linii de...

Samsung „schițează” viitorul telefoanelor pliabile-multiple și rulabile

Samsung își dezvoltă tehnologia ecranului OLED flexibil de ani de zile. Compania a fost una dintre primele din lume care a lansat...

Ce este tehnologia UWB aflată pe Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2?

UWB sau Ultra-Wide Band, este primul pas pentru ca smartphone-ul să înlocuiască în siguranță cheile casei și ale mașinii. Modelul Samsung Galaxy...

Samsung Galaxy Buds Beyond certificate de NRRA, lansare iminentă

Aproape sigur Galaxy Buds Beyond, viitoarele căști TWS Samsung, vor avea o baterie mare 472 mAh. Căștile wireless au fost zilele trecute...

Barele de sunet Samsung pot fi controlate vocal cu Alice de la Yandex

Samsung Electronics extinde numărul de dispozitive care acceptă funcții de control vocal pe baza asistentului inteligent Alice. Acum, proprietarii liniei de bare...

Astăzi îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul României

Ziua de 30 noiembrie este marcată ca una din cele mai importante sărbători românești. Este ziua în care îl sărbătorim pe Sfântul Andrei, ocrotitorul...