Prezentare video cu Galaxy A6, Galaxy A6+ are cameră dublă la spate

1128

Samsung Galaxy A6 și Galaxy A6+ sunt pregătite să apară pe piață în următoarea perioadă și să extindă seria Galaxy A, poziționându-se sub Samsung Galaxy A8 și Galaxy A8+ (2018), acestea două din urmă fiind succesoare la Galaxy A5 și Galaxy A7 (2017). Am scris că aceste telefoane vor fi lansate în Europa, Rusia și Orientul Mijlociu și cel puțin Galaxy A6 se așteaptă să fie prezentat mai repede, după apariția paginii sale de asistență pe site-ul oficial Samsung.

Astăzi, renderările neoficiale ale modelelor Galaxy A6 și A6+ au fost publicate online, arătându-ne cum ar putea arăta aceste telefoane în forma lor finală. Până în prezent, ambele telefoane au apărut pe mai multe site-uri comparative și au fost identificate prin numerele lor de model SM-A600FN și SM-A605G.

Cei de la site-ul MySmartPrice s-au alăturat echipei OnLeaks și au lansat online imagini care ne arată pe cele două A6 din toate părțile. Samsung Galaxy A6+ este dotat cu o cameră dublă din spate, cu camere amplasate vertical deasupra unui senzor de amprentă, iar A6 are o singură cameră din spate (de asemenea, cu un senzor de amprentă de dedesubt). Designul de pe spate este similar cu Galaxy A8 și A8+, iar ca grosime Galaxy A6 are 7,8 mm (dimensiuni 149,9 x 71,5 x 7,8 mm) și Galaxy A6+ 8,3 mm (dimensiuni 160,2 x 76,2 x 8,3 mm). Dacă aceste dimensiuni sunt corecte Galaxy A6 ar fi mai subțire decât Galaxy A8, în timp ce A6+ ar fi la fel de gros precum A8+.

Din imagini este greu să ne dăm seama dacă telefoanele au sticlă sau metal la spate, deși prima variantă este mai probabilă având în vedere istoria telefoanelor de serie A de la Samsung.

USBUniversal Serial Bus, A fost creat în ianuarie 1996, la proiectarea sa contribuind Intel, Compaq, Microsoft, Digital Equipment Corporation, IBM și Northern Telecom. USB-ul este capabil de a conecta majoritatea perifericelor, precum mouse-uri, tastaturi, camere digitale, imprimante, hard-diskuri externe etc.

În mod ciudat, ambele telefoane apar cu un port microUSB în loc de un port de tip C. Poate că acest lucru face ca acesta să fie motivul pentru care cei de la OnLeaks cred că Galaxy A6 și A6+ și Galaxy J8 și J8+ sunt aceleași dispozitive, dar cu nume diferite pentru piețe diferite. Nu este clar de ce Samsung ar pune un port USB mai vechi pe aceste telefoane care se așteaptă să includă Infinity Display de 18.5: 9 al companiei Samsung, mai ales că versiunile din 2017 ale modelelor Galaxy A5 și Galaxy A7 au un port de tip C.

Indicatorii de performanță au arătat că Galaxy A6 și A6+ vor fi alimentate de procesoarele Exynos 7870 și respectiv Snapdragon 625, cu 3 GB de memorie RAM pentru Galaxy A6, în timp ce pe Galaxy A6+ vor fi 4 GB de memorie RAM. Android 8.0 Oreo va fi, de asemenea, la bord.

Nu avem nici o informație în legătură cu momentul în seria Galaxy A6 va ajunge pe piața. Ne așteptăm ca ambele telefoane să devină oficiale în următoarea perioadă. Sperăm că vom obține mai multe detalii despre aceste telefoane în perioada premergătoare lansării lor oficiale.

SURSĂSamMobile