Samsung Pro Endurance, carduri de memorie pentru folosire intensă

1180
Noile carduri de memorie de la Samsung sunt făcute pentru aplicații intensive de monitorizare video, PRO Endurance oferă 43.800 ore de înregistrare video continuă și au o capacitate de până la 128 GB. Compania high-tech a lansat noile carduri microSDHC / microSDXC Samsung PRO Endurance de mare rezistență, special concepute pentru consumatorii și clienții care utilizează aplicații intensive de monitorizare video, cum ar fi camere de supraveghere și de securitate, camere de luat vederi și camere video. Samsung PRO Endurance face monitorizarea video continuă rapidă și stabilă. Oferă viteze de citire de până la 100 MB / s și asigură înregistrarea FHD și suportul 4K prin viteze de scriere de până la 30 MB / s. Vitezele de citire / scriere pot varia în funcție de dispozitivul gazdă. „Utilizatorii vor să fie convinși de soluțiile lor de supraveghere video, iar cererea de carduri de memorie de capacitate mai mare și mai performante, care să reziste la condiții extreme și să înregistreze momentele critice, este la un nivel record„, a declarat Un-Soo Kim, președinte Marketing Business Memory la Samsung Electronics. Noile carduri pot înregistra până la 17.520 de ore modelul de 32GB, 26.280 de ore modelul de 64GB și 43.800 de ore de înregistrare modelul de 128GB. Cardurile de memorie sunt concepute pentru a rezista mediilor dure, deoarece vin cu rezistență la apă IPX7, pot fi folosite la temperaturi variind de la -25° C la +85° C, au rezistență la rezonanță magnetică și raze X până la 50 Roentgen (egală cu mașinile cu raze X pentru aeroport). De asemenea, oferă o rezistență de 25 de ori mai mare decât cardurile anterioare cu viteză similară, potrivit Samsung.

Roentgen este o unitate de măsură pentru expunerea la razele X și la razele gamma. Numele vine de la fizicianul german Wilhelm Conrad Roentgen, care a descoperit razele X în anul 1895. În Würzburg, unde Roentegen a descoperit razele X se păstrează laboratorul acestuia denumit Roentgen Memorial Site.

De asemenea, vine cu o garanție de până la cinci ani pentru modelul de 128 GB. Garanția variază în funcție de capacitate, modelul de 64 GB are garanție de 3 ani, modelul de 32 GB de 2 ani. Cardurile de memorie Samsung Pro Endurance sunt disponibile în capacități de 32 GB, 64 GB și 128 GB pentru 25 $, 45 $ și respectiv 90 $. Acestea sunt prețurile recomandate de Samsung, ele pot diferi în magazine și la achiziționarea online.
SURSĂSamsung News