Produse Samsung la programul Rabla 2019 pentru electrocasnice

1553

Samsung este unul dintre principalii producători de electrocasnice din lume și lider pe piața locală din România. Samsung și-a asumat drept misiune să contribuie la un viitor durabil și responsabil prin intermediul tehnologiei, a produselor și proiectelor inovatoare, menite să îmbunătățească considerabil viața utilizatorilor săi. Compania Samsung nu putea rata programul Rabla 2019 pentru a oferi noi produse cumpărătorilor.

În procesul de dezvoltare a produselor, Samsung utilizează eficient resursele prin inovarea tehnologică și prin modalități de reutilizare a deșeurilor și a produselor scoase din uz. Compania sud-coreeană depune constant eforturi pentru a susține consumul sustenabil și grija pentru planetă. În acest fel face produse mai bune cu mai puține resurse, dar și transformă deșeurile electronice în resurse utile. Gigantul High-tech depune eforturi susținute în a crea produse prietenoase cu mediul înconjurător, cu un consum redus energetic.

Mai mult, la nivel local pe piața din România, Samsung anunță susținerea și implicarea în cadrul programului Rabla 2019 pentru produse electrocasnice și televizoare. Samsung dublează valoarea voucher-ului acordat de stat.

Programul Rabla 2019 pentru electrocasnice a fost extins la mai multe produse

Ministerul Mediului a anunțat cea de-a doua ediție a Programului Rabla pentru produse electrocasnice și televizoare. Prin intermediul acestui program Rabla 2019, se dorește creșterea gradului de colectare a deșeurilor electrice și electronice și încurajarea unui comportament de achiziționare responsabil.

Prin intermediul programului Rabla 2019 pentru electrocasnice se pot cumpăra mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, frigidere, televizoare, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare și aparate de aer condiționat sau aparate de aer condiționat portabile.

Cititorii noștri, pe lângă smartphone-uri Samsung, sunt interesați foarte mult și de produsele electrocasnice ale gigantului tech. Prin acest articol venim în sprijinul lor și le prezentăm produsele care pot fi achiziționate și finanțarea care se acordă. Finanțarea pentru programul Rabla 2019 se va acorda sub formă de vouchere, pentru achiziționarea de produse electrocasnice de uz casnic și televizoare, după cum urmează:

Mașini de spălat rufe:

  • 200 lei- eficiență A++
  • 300 lei- eficiență A+++

Mașini de spălat vase:

  • 300 lei- eficiență A++
  • 400 lei- eficiență A+++

Frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare:

  • 300 lei- eficiență A++
  • 400 lei- eficiență A+++

Aparate de aer condiționate, inclusiv portabile:

  • 400 lei- eficiență A++ și A+++

Televizoare:

  • 200 lei- eficiență A și A+
  • 400 lei- eficiență A++ și A+++

Programul face posibil accesul la inovație, astfel că utilizatorii au ocazia să achiziționeze produse noi, de calitate superioară. Acestea sunt fabricate cu tehnologii inovatoare și pot fi achiziționate în condiții comerciale mult mai avantajoase, din momentul în care proprietarii renunță la electrocasnicele lor vechi.

Samsung vine în întâmpinarea cumpărătorilor prin dublarea voucher-ului

Venim în întâmpinarea nevoilor consumatorilor noștri, astfel că prin implicarea în programul Rabla 2019 pentru produse electrocasnice și televizoare le propunem diverse beneficii și acces la numeroase tehnologii invoatoare pe care le-am implementat în produsele noastre. Ne adresăm tuturor categoriilor de consumatori și ne dorim să participăm activ la procesul de reînnoire a electrocasnicelor din gospodării. Vrem să aducem consumatorul român la cele mai noi standarde din industrie”. A declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, Samsung România.

Pentru că vrea să ușureze accesul cât mai multor clienți la o gamă cât mai amplă de produse, Samsung dublează valoarea voucher-ului, care poate fi folosit pentru mai multe categorii de produse, inclusiv televizoare, ce pot fi cumpărate de la magazinele partenere. Campania se desfășoară până în 6 iunie.

Nu credem că mai trebuie să amintim designul, fiabilitatea și calitatea produselor electrocasnice Samsung. Aceste lucruri sunt recunoscute pe plan mondial și au făcut ca numele Samsung să fie sinonim cu lucrul bine făcut.

Înscrierile se pot face direct în magazine sau online folosind aplicația AFM (Administrația Fondului pentru Mediu) pentru obținerea voucher-ului. Acesta se obține de la AFM, iar Samsung dublează valoare voucher-ului, pentru o listă de produse, în limita stocului disponibil.

Vedeți mai jos produsele care intră în promoție

Televizoare:

  • TV Samsung LED UE55NU7093UXXH, Clasă energetică A / Voucher Rabla 200 lei + Voucher Samsung 200 lei = Voucher 400 lei.
  • TV Samsung LED UE49NU7302KXXH, Clasă energetică A / Voucher Rabla 200 lei + Voucher Samsung 200 lei = Voucher 400 lei.
  • TV Samsung LED UE55NU7302KXXH, Clasă energetică A / Voucher Rabla 200 lei + Voucher Samsung 200 lei = Voucher 400 lei.

Mașini de spălat:

  • Mașină de spălat Samsung, WW90M6440BV/LE, Clasa energetică A+++ / Voucher Rabla 300 lei + Voucher Samsung 300 lei = Voucher 600 lei.
  • Mașină de spălat Samsung, WW80M6440PV/LE, Clasa energetică A+++ / Voucher Rabla 300 lei + Voucher Samsung 300 lei = Voucher 600 lei.
  • Mașină de spălat Samsung, WW90M6440BX/LE, Clasa energetică A+++ / Voucher Rabla 300 lei + Voucher Samsung 300 lei = Voucher 600 lei.
  • Mașină de spălat Samsung, WW10M86IN0A/LE, Clasa energetică A+++ / Voucher Rabla 300 lei + Voucher Samsung 300 lei = Voucher 600 lei.

Frigider:

  • Frigider Samsung Side by Side, RO68N832109/EF, Clasa energetică A++ / Voucher Rabla 300 lei + Voucher Samsung 300 lei = Voucher 600 lei.

Aparat de aer condiționat:

  • Aparat de aer condiționat Samsung, Clasa energetică A++ / Voucher Rabla 400 lei + Voucher Samsung 400 lei = Voucher 800 lei.

Pentru a vedea lista completă de comercianți participanți la Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice de uz casnic uzate – Programul Rabla 2019,  te rugăm să consulți website-ul oficial al Administrației Fondului pentru Mediu AFM.