Samsung a retras programul de actualizare Android 14 și One UI 6

347
Samsung a retras programul de actualizare Android 14
Sursa foto: via notebookcheck.com

Sistemul de operare Android 14 și nou interfața Samsung bazată pe acesta vor aduce foarte multe bunătăți pe o grămadă de smartphone-uri / tablete Samsung Galaxy. Zilele trecute am publicat un desfășurător cu datele în care dispozitivele eligibile Galaxy vor primi actualizarea Android 14 și One UI 6. Acum Samsung a retras acel program.

Samsung a retras programul de lansare pentru actualizarea Android 14 și One UI 6 pentru cele peste 30 de dispozitive. Actualizarea bazată pe Android 14 ar fi trebuit deja să aterizeze pe noi dispozitive, dar în acest moment rămâne exclusiv pentru Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra. Actualizarea a început să fie lansată timid pentru seria Galaxy S22, dar pentru cei care au fost în programul beta.

La începutul acestei săptămâni, Samsung a publicat un program de actualizare Android 14 și interfața aferentă. În această foaie de parcurs, Samsung a subliniat când diverse smartphone-uri vor primi Android 14. Samsung a inclus acolo dispozitive Galaxy, de la Fold 5 la opțiuni mid-range la Galaxy A34 și Galaxy A54. În plus, produse emblematice mai vechi, cum ar fi seria Galaxy S21 și dispozitivele pliabile din a treia generație de la Samsung, au fost acolo, dar și Galaxy xCover 5.

Samsung a publicat săptămâna și data în care dispozitivele respective vor primi noul sistem de operare și interfața aferentă. Conform acelei liste, până acum mai multe dispozitive ar fi trebuit să primească noua actualizare. Cu toate acestea, până acum în afară de seria Galaxy S23 și parțial Galaxy S22, nu s-a întâmplat nimic. În schimb, Samsung a retras postarea de pe forumul Samsung Community. Astfel, se pare că programul de lansare a fost inexact și a fost eliminat.

Din păcate, Samsung nu a publicat nicio informație nouă de atunci, potrivit Notebookcheck. Prin urmare, Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra rămân singurele dispozitive care au primit până acum versiunea stabilă One UI 6. Probabil că Samsung va comunica în curând un alt program de lansare, deși rămâne de văzut dacă va fi așa.