Samsung prezintă proiecte Tag+, S-Skin și Lumini la CES 2017

1703

Samsung Electronics a anunțat că va prezenta proiectele sale pentru copii și de îngrijire a pielii în timpul viitorului Consumer Electronics Show, CES 2017.

Proiectele care vor fi prezentate la CES 2017, la Eureka Park sunt:

  • Tag + un dispozitiv electronic care adaugă funcționalitate suplimentară la jucăriile pentru copii. Eticheta +, este un dispozitiv de tip buton, care se conectează la jucării și la o aplicație smartphone prin Bluetooth și introduce interacțiuni intuitive, pentru copii. Dacă copii fac un clic, apasă lung, sau ciocnesc tag-ul inteligent, acesta răspunde în mod corespunzător, deschizând variante pentru copii ca să se distreze. Cu Tag +, copiii pot avea mai multe experiențe cu o jucărie, fără a-și pierde interesul pentru ea.

 

  • S-Skin este o soluție de îngrijire a pielii, care economisește timp și alte costuri asociate mersului la un dermatolog profesionist. S-Skin este format dintr-un plasture și un dispozitiv  cu microace portabil care analizeaza și îngrijește pielea. Plasturele cu microace poate penetra adanc pielea pentru a oferi ingrediente eficiente și pentru a crește absorbția lor. Dispozitivul poate măsura hidratarea, roșeața și melanina pielii (melanina este o substanță naturală care conferă culoare pielii, -pigmentul), pentru a oferi o îngrijire personalizată folosind lumina LED-urilor. Starea pielii este salvată în aplicația aparatului pentru a urmări schimbările și evoluția în timp.

 

  • Lumini este un dispozitiv portabil, care analizează pielea, înainte să apară probleme ale acesteia. După ce a luat o imagine a suprafeței pielii, aparatul Luminița, analizează informația cu propriul său algoritm și transmite informația către o aplicație smartphone. Dispozitivul identifică problemele de sub suprafața pielii, cum ar fi coșuri, pistrui, pori măriți, riduri, roșeață și sebum. Luminița recomandă,  produse cosmetice, pe baza analizei și oferă un serviciu de consultanță la distanță, cu un dermatolog sau un specialist de îngrijire a pielii.

 

Începând din acest an, Samsung prezintă idei din diverse domenii la expozițiile majore. Ideile sunt materializate și expuse la expoziții și valoarea de afaceri a fiecărui proiect este analizată pe baza reacției publicului, fapt care ajută la îmbunătățirea proiectului.

Cinci proiecte suplimentare C-Lab, care s-au dovedit de succes vor fi expuse la CES 2017:

  • MANGOSLAB, o imprimantă compactă, care imprimă memo-uri de la dispozitive inteligente până la Post-it. Imprimanta smart MANGOSLAB a primit premiul CES 2017 Best of Innovation Awards în categoria – Accesorii de calculator.
  • JAMEASY, o soluție care ajută pasionații să cânte la un instrument muzical acustic printr-un modul de senzor atașat instrumentului;
  • MOPIC, un capac smartphone care ajută la vizualizare de conținut 3D fără ochelari;
  • ANALOGIC Plus, un dispozitiv hands-free pentru pălării;
  • WELT, o centură de modă, elegantă pentru asistență medicală, realizată în colaborare cu divizia de moda Samsung C & T.

Prin aceste proiecte expuse, Samsung Electronics caută oportunități de afaceri la nivel mondial prin intermediul CES.

Show-ul de produse electronice de consum și tehnologie va avea loc în Las Vegas, Statele Unite, în perioada 5-8 ianuarie 2017.

SURSĂSamsung News