Proiectele Samsung C-Lab inspiră și îmbogățesc viața

1358

Samsung a fost întotdeauna o companie dedicată îmbunătățirii vieții prin intermediul tehnologiei. În centrul acestor inovații este Proiectul Samsung Creative Lab (C-Lab), un program care ajută angajații săi să vină cu idei creative.

Samsung tocmai a lansat șase proiecte noi:

  • Hum On!
  • Waffle
  • ItsyWatch
  • Ahead
  • LiCON
  • FITT360

Fiecare cu funcționalități unice, toate au un lucru comun, să acopere o gamă largă de aplicații mobile și servicii sociale.

Aceste produse inovatoare, promit fiecare în parte să îmbogățească viața consumatorilor și să contribuie la prosperitatea socială.

Hum On! – Este o aplicație pentru mobil, concepută pentru a ajuta oamenii să facă propria lor muzică doar prin a fredona. Prin convertirea zumzetului unui utilizator în compoziție muzicală, Hum! permite persoanelor fizice chiar și fără talent muzical să compună muzică pe un instrument.

samsung-c-lab-hum-on

 

Waffle – este un serviciu, care permite utilizatorilor să deseneze. Utilizatorii pot adăuga apoi povești sau alte tipuri de conținut mai complex și fascinant.

samsung-c-lab-waffle

 

ItsyWatch – este un dispozitiv pentru copii, ușor de purtat pentru ai ajuta să deprindă obiceiuri bune. Dispozitivul, care oferă copiilor posibilitatea de a avea grijă de propriile lor animale de companie (animale virtuale), este proiectat pentru a diminua stresul pentru părinți și să întărească legăturile între membrii familiei.

samsung-c-lab-itsywatch

 

Ahead – (înainte), este un dispozitiv de comunicare pentru utilizatorii de cască (motocicliști, bicicliști, schiori, etc.). Dispozitivul oferă utilizatorilor o opțiune hands-free, care poate înlocui telefonul mobil sau aparatele de emisie-recepție. Aparatul, permite utilizatorilor să asculte muzică și să primească notificări vocale.

samsung-c-lab-ahead

 

LiCON – folosește o camera foto de smartphone pentru a recunoaște și a controla dispozitivele de internet. Pentru a utiliza Licon, consumatorii pur și simplu lansează aplicația  LiCON luând o imagine a unui dispozitiv inteligent.

samsung-c-lab-licon

 

FITT360- este o cameră video de 360°, care este ușor de purtat, permite utilizatorilor să capteze toate scenele din jur. În comparație cu camerele de 360°, care sunt mari și incomode, FITT360 este hands-free și ușor de utilizat, și poate să permită unui individ să devină complet cufundat în conținutul realității virtuale.

samsung-c-lab-fitt360

Înființată în anul 2012, C-Lab Samsung a promovat gândirea creativă în întreaga companie și a sprijinit mai mult de 150 de proiecte. Cele mai recente șase, sunt doar câteva dintre tehnologiile și produsele interesante de la Samsung Electronics.

SURSĂSamsung News