Proiectorul Samsung 4K Premiere disponibil în SUA, este scump

546
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

La începutul lunii septembrie, Samsung a anunțat un nou tip de „televizor” la evenimentului virtual de presă „Life Unstoppable”. Samsung Premiere este de fapt un proiector cu laser 4K ce oferă o adevărată experiență cinematografică în confortul locuinței. Premiere Ultra Short Throw 4K are în esență capacitatea de a vă acoperi întregul perete.

Acest lucru depinde de cât de mare este de fapt peretele din casa ta. Ideea este că acest dispozitiv poate proiecta o imagine destul de mare, care poate merge până la 120 sau până la 130 inch (3,3 metri). Acestea nu sunt afișaje mici. Dimpotrivă, sunt destul de masive și sigur vor mulțumi pe oricine urmărește conținut pe ele. Singurul lucru pe care Samsung nu l-a menționat în timpul prezentării a fost costul proiectorului său 4K odată ce va fi lansat.

Samsung 4K Premiere costă până la 6.500$

Ei bine, acum Samsung a anunțat prețurile din SUA și, proiectorul Samsung Premiere nu este deloc ieftin. Deși probabil că nu este o surpriză. La urma urmei, acesta este produs de Samsung, calitatea este garantată și este normal să fie scump. Samsung Premiere 4K Ultra Short Throw începe de la 3.500 de dolari.

După cum am menționat mai sus, proiectorul Samsung Premiere vine în două dimensiuni diferite – 120 inch (număr de model LSP7T) și 130 inch (LSP9T). În ceea ce privește prețul, proiectorul începe de la 3.500 USD. Ceea ce nu este tocmai o sumă nesemnificativă. Prețul de 3.500$ este pentru dimensiunea mai mică. Dacă doriți să cumpărați modelul mai mare (130 inch), va trebui să plătiți 6.500 de dolari.

Android Headlines este un site american fondat în 2010 și are sediul în Los Angeles, California, SUA. Este una dintre cele mai importante și serioase surse de știri Android. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produsele Android.

Conform colegilor noștri de la AndroidHeadlines, setul de caracteristici pentru ambele este relativ similar. Nu există o mulțime de diferențe. Modelul mai mare este primul proiector 4K din lume care vine cu suport HDR10+. Ceea ce înseamnă că modelul LSP7T mai mic nu are HDR10+. Pe scurt, dacă doriți suportul HDR10+ cu acest proiector, va trebui să alegeți modelul care costă aproape dublu față de modelul mai mic. Samsung vinde deja Premiere direct prin propriul site web.

Deocamdată știm că cele două modele sunt disponibile în Statele Unite. Samsung spune că Premiere oferă o experiență cinematografică, una dintre cele mai bune de pe piață. În plus față de imaginea 4K UHD, această experiență Premiere are woofere-urile integrate și sunet surround.