Tehnologie Verde – Proiectul Samsung SDI din industria energetică

1471

Ce trebuie să facem pentru a păstra planeta curată? Industria energetică trece încet de la energia termică și nucleară la energia verde, adică energia solară și eoliană.

S-au făcut și se fac multe eforturi pentru eficientizarea producției și a consumului, pentru o utilizare inteligentă și ecologică a energiei.

Samsung SDI este un lider în procesul de schimbare din industria energetică.

Proiectul Samsung SDI a început afaceri cu baterii de litiu-ion de mici dimensiuni în 2010, pe baza celor mai bune tehnologii din lume, utilizate la dispozitive mobile și mașini electrice.

Tehnologia SSE (sistem de stocare a energiei) de la Samsung SDI este capabilă să satisfacă nevoile diverse ale utilizatorilor și oferă soluții personalizate pentru diferitele utilizări în piața de energie electrică.

Sistemul SSE de la Samsung este economic, fiabil, oferă siguranță și performanțe excelente, iar în funcție de puterea în kwh, mwh, Samsung furnizează diverse soluții aplicabile în viața de zi cu zi.

Samsung a ales să creeze o lume de energie verde, cu o producție ecologică de energie peste tot în lume, cu utilizare acasă, la birou, în transporturi, practic în toate domeniile.

Din cauza problemelor legate de transportul acestei energii, cantitatea de energie eoliană și solară este momentan limitată. Stocarea acestei energii este pentru moment cea mai bună opțiune, până se va ajunge la o utilizare deplină a energiei din surse ecologice.