Acasă Stiri Un prototip uluitor fără margini a lui Galaxy S10, un viitor campion

Un prototip uluitor fără margini a lui Galaxy S10, un viitor campion

Va fi Samsung Galaxy S10 un viitor campion? Suntem siguri! O fotografie a unui prototip de smartphone a fost lansată în presă de Ice Universe, care este specializat în scurgerile informații despre smartphone-urile Samsung. Ice Universe nu a menționat în mod specific că este vorba despre Samsung Galaxy S10, dar foarte mulți comentatori din domeniul telefoniei mobile cred că este S10.

Samsung Galaxy S8 și cele două Galaxy S9 au un design oarecum similar și, așa cum majoritatea știm, compania Samsung face de obicei o reproiectare semnificativă a liniei sale de vârf Galaxy S la fiecare doi ani. Galaxy S10 este de așteptat să reprezinte un pas semnificativ înainte.

În orice caz, dacă aruncăm o privire la imaginea lansată de Ice Universe, vedem un telefon care în esență nu are nici un chenar în jurul său, și are un afișaj curbat pe lateral, ceea ce reprezintă încă un alt indiciu că acest lucru poate fi un prototip al Galaxy S10. În cazul în care acest telefon devine realitate, acesta va avea cu siguranță cel mai mare raport ecran/corp de pe piață. Tasta de pornire/blocare este în partea dreaptă a telefonului, în timp ce butoanele pentru volum ale dispozitivului se află în partea stângă, împreună cu un alt buton fizic aflat sub ele, presupunem că este butonul dedicat lui Bixby.

Galaxy S10 ar trebui să reprezinte un moment de cotitură pentru Samsung. Una dintre caracteristicile speciale ale Galaxy S10 ar trebui să fie prezența unui ecran cu adevărat fără margini. Desigur ne întrebăm unde vor fi camera frontală, senzorul iris sau receptorul, dacă ecranul acoperă total partea frontală a telefonului? Samsung ne va răspunde la aceste întrebări când Galaxy S10 va apărea pe piață.

@UniverseIce este un leakster care postează multe informații pe siteul chinezesc Weibo și pe Twitter. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate, mai ales când vine vorba despre telefoanele Samsung reprezentative. Ice Universe este un fost angajat al companiei Samsung.

Observăm din fotografie că marginile sunt extrem de subțiri și că ecranul ocupă aproape tot spațiul disponibil. Desigur, mai sunt șase luni până la prezentare, designul său posibil să nu fie definitiv, dar această fotografie ne permite să vedem cum ar putea să arate și în ce direcție se îndreaptă Samsung, ca design.

Prin urmare, Samsung va trebui să găsească loc pentru unele elemente ale smartphone-ului. Au fost zvonuri că Galaxy S10 ar fi echipat cu un difuzor piezoelectric încorporat pe ecran. De asemenea, Galaxy S10 ar trebui să ofere un senzor de amprentă sub ecran, o tehnologie mult așteptată de la Samsung și se pare că aceasta există deja. De asemenea camerele foto frontale, Samsung ar putea să le ascundă sub ecran împreună cu un alt senzor pentru recunoașterea facială 3D.

Galaxy S10 se așteaptă să vină cu un procesor Exynos de la Samsung, care nu a fost încă anunțat și o altă variantă cu procesorul Qualcomm următor, ca și în cazul gamei Galaxy S9. Dispozitivul va utiliza cel puțin 6 GB de memorie RAM, iar Samsung cel mai probabil va introduce două modele, Galaxy S10 și Galaxy S10+.

Așteptăm ca Samsung Galaxy S10 să sosească în primul trimestru al anului viitor, deoarece Samsung îl va anunța probabil la Mobile World Congress (MWC) 2019 din Barcelona. Dar, sunt informații că telefonul ar putea fi lansat în ianuarie 2019, pentru a face loc lui Galaxy X la MWC 2019. Vom vedea, mai avem șase luni până atunci.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...