Acasă Stiri Samsung prezintă brevetul prototipului pentru smartphone-ul pliabil

Samsung prezintă brevetul prototipului pentru smartphone-ul pliabil

Brevetul unui prototip pliabil este prezentat de Samsung.

Am văzut o mulțime de brevete de la Samsung cu privire la smartphone-uri pliabile. Aceste brevete includ în mod normal, desene, care ne dau o idee despre tehnologia care compania o pregătește pentru viitorul apropiat.

Un nou brevet Samsung a fost publicat în Corea de Sud și ne oferă ceia ce ar putea fi, eventual, un prototip adecvat al unui smartphone pliabil de la Samsung.

Acest brevet urmeaza unuia recent publicat, care arată un smartphone flexibil Samsung în stadiu avansat de dezvoltare.

Imaginea care o vedeți mai jos este probabil un prototip real, la care Samsung a lucrat.

Samsung a depus acest brevet, în luna mai a anului trecut, dar a fost publicat doar acum.

Dispozitivul are două balamale, un aparat de fotografiat cu lentilă detașabilă și un ecran flexibil, format din trei părți.

samsung-prezinta-brevetul-prototipului-pentru-smartphone-ul-pliabilNu este o imagine HD, este doar o bucațică dintr-un concept Samsung Galaxy pliabil.

În funcție de modul în care este pliat dispozitivul, butonul de start poate fi, fie sub display, fie pe partea laterală a soclului cu lentilele camerei fixe. În al doilea scenariu partea frontală a dispozitivului este complet ocupată de un ecran mare.

Rapoartele sugerează că Samsung va dezvălui primul său smartphone pliabil, în 2017, dar compania nu a confirmat încă nimic.

Sigur vom continua să vedem mai multe brevete de invenție și să auzim mai multe zvonuri despre un smartphone pliabil până când compania va spune ceva despre acest lucru și cine știe când se va întâmpla.

Surprinzător este faptul că brevetele Samsung pentru smartphone-uri flexibile sunt din ce în ce mai concrete, și dezvăluie tot mai multe detalii.

Aproape sigur vom fi în măsură să facem cunoștință, probabil anul viitor, cu așa-zisul ‘Galaxy X’, deși el va fi, cu siguranță, numit în mod diferit.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...