Samsung prezintă brevetul prototipului pentru smartphone-ul pliabil

1499

Brevetul unui prototip pliabil este prezentat de Samsung.

Am văzut o mulțime de brevete de la Samsung cu privire la smartphone-uri pliabile. Aceste brevete includ în mod normal, desene, care ne dau o idee despre tehnologia care compania o pregătește pentru viitorul apropiat.

Un nou brevet Samsung a fost publicat în Corea de Sud și ne oferă ceia ce ar putea fi, eventual, un prototip adecvat al unui smartphone pliabil de la Samsung.

Acest brevet urmeaza unuia recent publicat, care arată un smartphone flexibil Samsung în stadiu avansat de dezvoltare.

Imaginea care o vedeți mai jos este probabil un prototip real, la care Samsung a lucrat.

Samsung a depus acest brevet, în luna mai a anului trecut, dar a fost publicat doar acum.

Dispozitivul are două balamale, un aparat de fotografiat cu lentilă detașabilă și un ecran flexibil, format din trei părți.

samsung-prezinta-brevetul-prototipului-pentru-smartphone-ul-pliabilNu este o imagine HD, este doar o bucațică dintr-un concept Samsung Galaxy pliabil.

În funcție de modul în care este pliat dispozitivul, butonul de start poate fi, fie sub display, fie pe partea laterală a soclului cu lentilele camerei fixe. În al doilea scenariu partea frontală a dispozitivului este complet ocupată de un ecran mare.

Rapoartele sugerează că Samsung va dezvălui primul său smartphone pliabil, în 2017, dar compania nu a confirmat încă nimic.

Sigur vom continua să vedem mai multe brevete de invenție și să auzim mai multe zvonuri despre un smartphone pliabil până când compania va spune ceva despre acest lucru și cine știe când se va întâmpla.

Surprinzător este faptul că brevetele Samsung pentru smartphone-uri flexibile sunt din ce în ce mai concrete, și dezvăluie tot mai multe detalii.

Aproape sigur vom fi în măsură să facem cunoștință, probabil anul viitor, cu așa-zisul ‘Galaxy X’, deși el va fi, cu siguranță, numit în mod diferit.

SURSĂGalaxyClub.nl