Noi purificatoare de aer Samsung disponibile la nivel mondial

907
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat lansarea de noi purificatoare de aer dezvoltate pentru a asigura aer curat indiferent de mediu sau de condiții. Noile purificatoare de aer îmbină estetica modernă cu tehnologia inovatoare pentru a furniza aer curat printr-un sistem puternic de filtrare. Aparatele au un design modern, caracteristici intuitive și convenabile și tehnologii inteligente, conform News Samsung. Toate acestea demonstrează capacitatea companiei Samsung de a crea soluții semnificative pentru problemele reale pe care consumatorii le întâmpină acasă.

Consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de faptul că respiră un aer impur, care include gaze, praf, substanțe chimice și diverse mirosuri care vin cu noul sitl de viață. Noile purificatoare răspund la aceste probleme, au capacități de purificare de ultimă oră, inclusiv sistemele de filtrare care garantează că 99,97% din particulele nocive din aer sunt oprite.

Purificatoarele de aer Samsung sunt activate Wi-Fi

Noile unități funcționează rapid și eficient, folosind un sistem complet de detecție cu senzori avansați și un afișaj care oferă utilizatorilor informații precise despre condițiile de calitate a aerului din interior. De asemenea, sunt activate Wi-Fi, permițând utilizatorilor să își monitorizeze nivelul de poluare a aerului din orice loc și să-l controleze în mod convenabil de la distanță folosind aplicația SmartThings.

Ultimele purificatoare de aer Samsung au un flux de aer eficient și un sistem de purificare remarcabil”. A spus Wim Vangeenberghe, șeful HVAC Solution Biz Group, Samsung Electronics. „Ne-am angajat pentru sănătatea și siguranța consumatorilor din întreaga lume și sistemele noastre de purificare îndeplinesc acest angajament.”

Un purificator de aer este un dispozitiv care elimină elementele poluante, cum ar fi: noxe, fum și particule prezente și suspendate în aer. Primele purificatoare de aer au apărut în Anglia la începutul secolului al XIX-lea.

Samsung AX9500. Acest aparat include tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free. Aceasta împrăștie ușor și liniștit aerul curat prin aproape 60.000 de micro-găuri, cu un nivel de zgomot mai scăzut și un debit mai mic. AX9500 vine într-o formă modernă, în stil cub și finisaj metalic și se potrivește foarte bine cu cele mai elegante interioare. De asemenea, designul modular poate fi ușor configurat, iar fiecare unitate are propria componentă de andocare.

Samsung AX9500 dispune, de asemenea, de un afișaj numeric EasyView și un senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, identificând contaminanți gazoși și particule mai mici de 1.0 μm. Utilizatorii pot vedea rezultatele pe afișaj, care arată nivelul de poluare și nivelul calității aerului general cu un indicator în patru culori.

Purificatoarele de aer Samsung AX7500 și AX5500

Samsung AX7500. Aparatul AX7500 este destinat spațiilor mari, astfel aerul curat să poată ajunge în fiecare colț al camerei. Influxul de aer frontal este conceput pentru a atrage aerul cu ușurință. După ce a trecut prin procesul de purificare, ventilatorul cu energie dublă evacuează aerul cu ajutorul fluxului său de aer cu trei căi. AX7500 dispune, de asemenea, de un afișaj numeric pentru a afișa calitatea aerului și un senzor laser PM, care monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul calității aerului cu un indicator în patru culori.

Samsung AX5500. Acest purificator este destul de identic cu cel prezentat mai sus. Este destinat spațiilor mari acolo unde consumatorii au nevoie de un purificator de aer. După parcurgerea procesului de purificare, un ventilator distribuie rapid aerul curat în mai multe direcții folosind fluxul de aer cu trei căi. Acest lucru permite ca fluxul de aer să ajungă mai rapid în spații mai mari, obținând o rată de livrare a aerului curat de particule (Clean Air Delivery Rate – CADR) de 467 m³ pe oră.

AX5500 are, de asemenea, un afișaj numeric pentru calitatea aerului și un senzor laser PM. Senzorul monitorizează calitatea aerului în timp real, afișând nivelul calității aerului cu un indicator în patru culori. Unitatea dispune, de asemenea, de roți bine mascate care permit utilizatorilor să mute cu ușurință unitatea acolo unde au cel mai mult nevoie.

Purificatoarele Samsung AX3300 și AX3000

Samsung AX3300. Cu acest purificator de aer utilizatorii pot să verifice mai intuitiv calitatea aerului din interior. Aparatul este dotat cu senzori de praf și de gaze nocive pentru a monitoriza calitatea aerului. Aparatul poate utiliza aceste informații pentru a optimiza automat modurile de operare.

De asemenea, Samsung AX3300 se încadrează perfect cu o atmosferă relaxantă și confortabilă de acasă. Câștigător al premiului IF Design, Samsung AX3300 oferă un design elegant și intuitiv, care arată excelent în orice spațiu. Are margini moi și rotunde, care se îmbină perfect cu împrejurimile și asigură o utilizare sigură pentru casele unde sunt copii.

Samsung AX3000. Aparatul vine cu o serie de caracteristici care îmbunătățesc confortul utilizatorului. Una dintre acestea este funcția Sleep Mode, care optimizează operațiile, astfel încât să funcționeze în liniște. Dispune de senzori pentru praf și gaz, care lucrează cu indicatorul intuitiv în patru culori al purificatorului de aer. Acesta afișează nivelurile de poluare a aerului în timp real.

Samsung AX3000 este ușor de utilizat și de întreținut. Se poate deschide ușor ușa din spate și aveți acces la filtrul lavabil, care are nevoie doar de curățare periodică. Designul sistemului de filtrare HEPA, cu filtrul său pentru particule de praf ultrafin și filtrul de dezodorizare cu carbon vor indica cu o lumină intermitentă pe aparat când este timpul să fie schimbate.

Samsung a anunțat că toate purificatoarele vor fi disponibile la nivel global. Deocamdată nu au fost comunicate alte detalii tehnice și nici prețurile.