Un nou purificator de aer lansat: Bespoke Cube Air Infinite Line

62
Bespoke Cube Air Infinite Line
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a lansat ieri un model de purificator de aer cu un nou filtru care nu trebuie înlocuit. Noul purificator Samsung Bespoke Cube Air Infinite Line are purificare surround în 4 căi, purificare personalizată AI+, design luxos și acest filtru inovator care nu trebuie înlocuit periodic.

Filtrul Infinite Line constă dintr-un filtru sterilizant de colectare a prafului lavabil și un filtru fotolitic deodorizant specializat pentru purificarea și dezodorizarea aerului și poate fi folosit fără a fi nevoie să înlocuiți periodic filtrul. Filtrul poate fi reîmprospătat periodic prin spălare cu apă și regenerare UV Ultraviolet – Raze ultraviolete.

Noul filtru elimină 99,999% din praful fin din interior și captează germenii printr-un câmp electric. Astfel are o capacitate de sterilizare ridicată de 99%. Acest filtru a obținut „PA Certification (PA = Pure Air – Aer pur)” de la Korea Ozone UV Association. Filtrul a fost certificat pentru eficacitatea sa în îndepărtarea bacteriilor și virușilor din aer.

Filtrul poate spălat cu apă, astfel filtrul poate fi refolosit după spălare în medie două luni. Filtrul de deodorizare prin fotoliză folosește fotocatalizatori și UV în locul metodei existente cu carbon activ pentru a îndepărta eficient mirosurile prin adsorbția și descompunerea substanțelor mirositoare. Prin regenerarea periodică UV, eficiența de deodorizare poate fi menținută până la 80% din nivelul inițial de achiziție.

Purificatorul are tehnologia „4-way surround cleaning – purificare surround în 4 căi”. Astfel poate aspira aerul poluat la 360° pe toate cele patru laturi pentru a purifica aerul în tot spațiul. În cazul modelului cu o capacitate 100 m², când este necesară curățarea și circulația rapidă pentru o suprafață mare, „Pop-up Cleaning Booster” poate fi activat pentru a trimite rapid aer curat până la o distanță de 11 m.

Cele mai importane companii producătoare de purificatoare de aer la nivel global sunt: Atlanta Healthcare, Camfil AB, Daikin Industries, Honeywell International, Koninklijke Philips NV, Panasonic, Samsung și Whirlpool.

În plus, funcția „Customized Clean AI+ – Purificare personalizată AI+” compară și învață calitatea aerului din interior și exterior și purifică aerul în avans dacă se prevede că nivelul calității aerului se înrăutățește. Această funcție a primit „Certificarea AI+” de la Asociația Coreeană de Standarde pe baza standardelor internaționale, potrivit SamsungNewsroom.

Noul purificator de aer Samsung poate fi controlat vocal prin asistentul Bixby. Astfel îi puteți cere lui Bixby să controleze concentrația de praf și dioxid de carbon din interior prin comenzi vocale.

Seria Bespoke Cube Air Infinite are un design care se îmbină armonios în orice spație. Noul purificator este disponibil în culorile Essential Beige (bej) și Essential Blue Grey (gri/albastru). Prețul de fabrică este 1.899.000 KRW (~1.300€) modelul pentru o suprafață de 100 m², și 1.049.000 KRW (~720€) modelul pentru 33 m².