Televizorul QLED Q9F de la Samsung premiat de experți în TV

1138

Televizoarele premium de ultimă generație QLED 2018 de la Samsung Electronics Inc., lansate în luna martie, devin pe zi ce trece din ce în ce mai premiate de cei mai buni experți de tehnologie din lume. Gigantul sud-coreean a declarat că revista germană, renumită în expertizele sale audio-video, Video Magazin a evaluat la 937 de puncte televizorul QLED Q9F pe o scală de 1.005 puncte.

Este cel mai mare scor pe care revista Video l-a dat vreodată unui aparat recenzat, de la înființarea sa. Cel mai bun punctaj anterior de 920 de puncte și a fost acordat tot televizoarelor QLED Samsung pentru seria QLED din 2017. Televizorul QLED Q9F oferă cea mai bună tehnologie de imagine, oferind o luminozitate excelentă și imagini clare, a declarat revista Video. Gama TV 2018 de la Samsung este cu adevărat extraordinară.

Televizorul QLED Q9F 2018 al companiei Samsung a fost premiat în toate cele trei categorii de evaluare – referință, evidențiere și inovație, a spus compania sud-coreeană. Cel mai bun titlu „reference” este dat televizorului cu cea mai bună calitate a imaginii, iar premiile „highlight” și „innovation” sunt acordate celui mai remarcabil și mai inovator produs dintre toate produsele electronice. Revista a acordat punctaj foarte mare televizorului Samsung QLED Q9F și la alte categorii, inclusiv calitatea video, designul, funcția și utilitatea.

Cele mai recente funcții inteligente ale televizorului Samsung QLED Q9F includ afișarea informațiilor despre știri și vreme chiar și atunci când nu este utilizat. De asemenea, funcționează ca un cadru de tablou, afișând picturi celebre în modul de așteptare. Cablurile de alimentare și alte cabluri care leagă televizorul de dispozitivele periferice sunt combinate cu One-Connect-Box, un cablu optic inovator și subțire într-o singură linie transparentă.

Cuvântul televiziune vine din greacă antică pentru tele „departe”, și din latină pentru visio „vedere”. Abrevierea TV este din 1948. Un termen de argou pentru televizor a fost „cutia idioată”. În România televiziunea a fost introdusă experimental în 1955 și pentru public în 1956.

Concluzia experților revistei Video în privința lui Samsung QLED Q9F nu lasă loc de comentarii: este cel mai bun televizor pe care piața l-a văzut vreodată. Punct. Q9F este perfect și poate fi extrem de bine integrat în orice cameră de zi.

Cel mai mare juriu de inginerie din Germania se întâlnește anual pentru a alege cel mai bun produs din domeniul electronic. Juriul ține cont și de opiniile cititorilor în alegrea făcută. Revista Video premiază produse dintr-un total de 24 de categorii în domeniile TV, video, home theater și surround – maximum un dispozitiv pentru fiecare categorie. Revista onorează cele mai bune dintre cele mai bune produse de pe piață în fiecare an.

De asemenea, televizorul a primit recenzii excelente de la foarte multe reviste de specialitate de top din lume. HD Guru și AVSForum din Statele Unite, precum și cei de la Hi-Fi, TechRadar și Stuff din Marea Britanie, Tek-no din Norvegia au ales televizorul Samsung QLED Q9F drept cel mai bun televizor al anului.

VIAPulseNews
SURSĂPcMagazin