Samsung lansează noul monitor curbat Quantum Dot CH711 la CES 2017

2194

La CES 2017, Samsung Electronics va dezvălui noul său monitor curbat Quantum Dot CH711, demonstrând astfel poziția de lider a pieței de afișare vizuală de divertisment.

Un ecran color și o experiență de neuitat în divertisment.

Noul monitor curbat Samsung CH711 Quantum Dot este proiectat cu gândul la gameri.

Disponibil în două variante de 27 și 31,5 inch și programat pentru o lansare la CES 2017, CH711 oferă o calitate extraordinară, uimitoare și indiferent de conținutul vizionării, te vei bucura de produsul oferit de Samsung Electronics. „O imagine vie, vizual uimitoare” – afirmă Samsung.

Dispunând de o curbură cu o rază 1.800 mm,- o curbură similară ochiului uman – și un unghi de vizualizare de 178 de grade, monitorul CH711 oferă un conținut clar, vizibil oriunde ar fi într-o cameră. Design-ul său ergonomic permite privitorilor să adapteze poziționarea pe orizontală și pe verticală a monitorului pentru un confort optim.

Samsung susține că ecranul poate reproduce „125 % din gama sRGB”. RGB – Red Green Blue, este un model cromatic, în care culorile albastru, roșu și verde sunt amestecate în diferite moduri pentru a produce o gamă largă de culori.

Cu așa acoperire de culoare sRGB și 2.560 x 1.440 rezoluție WQHD, monitorul CH711 stabilește un nou standard pentru aspectul și detaliile de culoare la orice distanță.

Elegant, cu un design sofisticat, CH711 completeaza orice desktop sau se poate integra în orice decor. Carcasa curată, alba, dispune de un superb design nemărginit pe trei laturi, și un lucru frumos, ascunde cablurile de conectare în interiorul gâtului standului suport.

Monitoarele Quantum Dot au fost lansate comercial în S.U.A., în decembrie 2016.

Monitoarele de pionierat Samsung CFG70 si CF791 Quantum Dot curbate, își vor face, de asemenea, debutul la CES 2017.

Proiectat special pentru jucătorii profesioniști și hardcore, cu diagonala de 24- și 27-inch monitorul curbat CFG70 combină rafinamentul vizual al tehnologiei Samsung Quantum Dot cu o vizualizare confortabilă, din orice unghi pentru a crea o experiență unică de joc. CFG70 oferă o serie de caracteristici de joc, cum ar fi interfața de utilizator ‘Gaming UX’, precum și opțiuni avansate de calibrare pentru a optimiza prezentarea imaginilor pentru oricare dintre genurile de jocuri – FPS, RTS, RPG și AOS.

Dispunând de o rază de 1.500 mm și un raport de aspect de 21:9, monitorul curbat CF791 Quantum Dot funcționează la fel de bine și atunci când se utilizează pentru muncă, oferind claritate de neegalat și detalii fine. Cu ajutorul tehnologiei Picture-by-Picture (PBP), clienții pot încărca conținutul de la orice sursă de intrare HDMI. O funcție complementară Picture-in-Picture (PIP), permite consumatorilor să micșoreze conținutul oriunde pe ecran, fără a pierde rezoluția sau calitatea vizuală. Un stativ integrat reglabil pe înălțime, ofera un confort ergonomic și îl face ideal pentru orice mediu de lucru sau birou.

Pentru a sărbători lansarea celor mai noi monitoare, Samsung va oferi participanților la CES 2017 o oportunitate de primă mână, se vor bucura de o surpriză la zona de joc interactiv al companiei. Standul Samsung va include stații interactive, unde vizitatorii pot juca mai multe dintre jocurile actuale de top pe monitoarele sale curbe CFG70 Quantum Dot.

Participanții la CES vor primi, și o primă bucațică din urmatorul val Samsung de monitoare de înaltă rezoluție, programate pentru lansare la începutul anului 2017.

  • Monitorul UH750 de 28 inch, cu un ultrarapid timp de răspuns de afișare de 1 ms,(milisecundă) a imaginii și rezoluția UHD de înaltă calitate, toate într-un design subțire, cu o ramă foarte îngustă.
  • Modelele SH850 de 23.8 și 27 inch rezolutie WQHD, cu un design plat, cu trei laturi fără margine, cu o bază pătrată și exterior elegant pentru a se potrivi în orice acasă sau la birou. Monitoarele SH850, dispun de un stativ și un pivot reglabil pe înălțime, cu înclinare și pivotare, pentru un confort optim de vizionare.

Pentru a afla mai multe despre CES 2017, vizitați: www.ces.tech.

SURSĂSamsung News