Televizoarele Samsung Quantum Dot SUHD numite „TV-urile anului” în Marea Britanie

1767

Televizoarele Samsung cu tehnologia Quantum Dot SUHD au fost numite TV-urile anului 2016 de mai multe reviste de specialitate din Marea Britanie. WHAT HI-FI, o revistă specializată în domeniul tehnologiei, a acordat televizoarelor Samsung Quantum Dot SUHD, 5 puncte din 5 posibile.

Ecranele televizoarelor cu tehnologia Quantum-DOT SUHD, au fost deasemenea în pole-position, la trei din cele șapte categorii, care au inclus și o categorie „cel mai bun Tv de 47-52 inch” unde a câștigat tot 5 puncte din 5.

Televizoarele Samsung cu tehnologia Samsung Quantum DOT SUHD au fost, alese ca TV-urile anului 2016, și de Which ( revistă specializată în IT, din UK cu peste 350.000 de abonați).

Aceste televizoare cu tehnologie Quantum DOT SUHD sunt capabile de nivele de luminozitate de până la 1000nits,( nit unitate de măsură a luminozității), datorită tehnologiei sale HDR 1000,( High Dynamic Range – interval dinamic ridicat), care vă permite să observați și cel mai mic detaliu în timpul vizionării.

Televizoarele cu capacitate HDR extind raportul de contrast şi spaţiul cromatic pentru a oferi o imagine naturală şi mai realistă, mult mai apropiată de modul în care ochii văd cu adevărat lumea reală.

Kim Moon-soo, vice-presedinte la divizia de afișare video Samsung Electronics a fost citat spunând: „Vom continua să rămânem Nr. 1 în cota de piață la nivel mondial pentru televizoare pentru al 11-lea an consecutiv datorită tehnologiei Samsung Quantum Dot SUHD”.