Noul Quick Share gata de lansare pe telefoanele și tabletele Galaxy

140
Samsung new Quick Share
Sursa foto: via sammobile.com

Am scris recent că Samsung și Google vot fuziona Quick Share și Nearby Share într-un singur serviciu. Acum Samsung a făcut publică noua versiune de partajare a fișierelor, iar noua metodă de partajare a fișierelor ar putea ajunge în curând pe smartphone-urile și tabletele Galaxy. Funcția de va numi Quick Sahare, similar cu vechea denumire Samsung.

Noua versiune Quick Share, care integrează Nearby Share de la Google, a fost acum listată pe Galaxy Store, potrivit 9to5Google. Deși nu este disponibilă pentru a fi instalată pe Galaxy S23 Ultra care rulează One UI 6.0, informațiile sugerează o lansare care ar putea avea loc în curând. Samsung ar putea lansa noua versiune de partajare a fișierelor pe smartphone-urile și tabletele Galaxy existente care rulează One UI 6.0.

Deși există șansa ca actualizarea să sosească numai cu actualizarea One UI 6.1, o aplicație separată pe Galaxy Store înseamnă probabil că utilizatorii nu vor trebui să aștepte actualizarea One UI 6.1 pentru a utiliza noua versiune de Quick Share. Vedeți pe I❤️Samsung ce dispozitive Samsung primesc interfața One UI 6.1!

Samsung și Google aveau propriile sisteme de partajare a fișierelor și, în timp ce Nearby Share era disponibil pe dispozitivele Samsung, Samsung a oferit prioritate Quick Share pe telefoanele și tabletele sale. Mai mult, Nearby Share nu a fost la fel de rapid ca omologul său Samsung, potrivit SamMobile. Așadar, companiile s-au unit și au făcut ceva ce trebuia făcut mai de mult. Au fuzionat sistemele lor de partajare a fișierelor într-un singur serviciu, numit acum Quick Share. Toate smartphone-urile și tabletele Android non-Samsung vor primi actualizarea de la Nearby Share, după care va fi redenumită Quick Share.

Apple AirDrop este un serviciu wireless de transfer fișiere în sistemele de operare iOS și macOS lansat inițial în 20 iulie 2011. Apple nu dezvăluie nicio limită în ceea ce privește dimensiunea fișierului pe care AirDrop îl poate transfera.

Noua versiune de de partajare este acum disponibilă și în Microsoft Store pentru dispozitivele care rulează Windows 10 și 11. În curând, am putea vedea o fuziune Quick Share de la Samsung și Nearby Share pentru Windows de la Google. Un sistem simplificat și universal de partajare a fișierelor aduce întreaga experiență mai aproape de AirDrop de la Apple. AirDrop este disponibil pe toate dispozitivele Apple, inclusiv telefoane, tablete, laptopuri, computere și multe altele.