Randare video 360° cu Samsung Galaxy J7 (2017)

2697

Despre Samsung Galaxy J7 (2017) am avut parte de ceva zvonuri în ultimul timp.

Am văzut recent că receptorul a fost certificat WiFi, cu Android 7.0 Nougat la bord.

Acum grație @OnLeaks, vedem și aspectul exterior al telefonului, un aspect elegant și foarte atrăgător, într-o redare video la 360 de grade.

În multitudinea de dispozitive mid-range, modelul Samsung Galaxy J7 s-a dovedit a fi deosebit de popular datorită combinației sale de design metalic premium, specificații mid-range și prețuri accesibile.

Galaxy J7 (2017), cu numărul de model SM-J727, a primit certificarea Bluetooth de la Bluetooth SIG și a primit deja și certificarea Wi-Fi.

La fel ca și predecesorul său, varianta Galaxy J7 (2017) este un sportiv, cu un design premium și un corp metalic. Se pare că Samsung a păstrat cele mai multe dintre caracteristicile de hardware.

Nu vedem prezența unui port micro USB sau a unui port pentru căști de 3,5 mm, lucru ce duce la un aspect mai atrăgător pentru clienți la acest mid-range Samsung.

După cum se poate observa, există o grilă mica pentru difuzor în dreapta deasupra butonului de alimentare. Samsung a introdus acest lucru cu Galaxy J7 Prime, deci nu este o premieră pentru companie. Display-ul este de 5.5 inch din nou (Super AMOLED), rezoluția 1080p.

Altele specificatii pentru Galaxy J7 (2017), includ un propulsor Octa-core Exynos, 3 GB de memorie RAM, stocare de 16 GB cu microSD care poate extinde memoria, 13 MP camera spate, 5 MP camera foto frontală, 3.000 mAh bateria. Conform relatărilor dispozitivul masoara 151.34 x 76.20 x 8 mm.

În partea din față, un buton de origine fizică este vizibil, dar nu ne așteptăm ca acesta să integreze un senzor de amprentă digitală.

Este doar o chestiune de timp ca receptorul să fie prezentat de Samsung.

SURSĂ91Mobiles