Prezentare video cu randări ale lui Samsung Galaxy Note 8

1877

O prezentare video pentru a ne bucura ochii și sufletul, de la @Onleaks, cu Samsung Galaxy Note 8 din toate unghiurile, o splendoare din toate punctele de vedere.

OnLeaks a colaborat cu publicația on-line 91Mobiles pentru lansarea unui set de randări ale noului smartphone Samsung Galaxy Note 8, o prezentare video de 360 de grade, arătând telefonul din toate unghiurile.

La fel ca și Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, Galaxy Note 8 oferă un design aproape fără margini, deși este puțin mai gros, pentru a găzdui S Pen-ul și camera dublă, iar cadrul său este mai pătrat probabil pe considerente de ergonomie.

Ceea ce este și mai interesant este aranjamentul aparatului de fotografiat cu două camere (poziționate pe orizontală), blițul LED, monitorul frecvenței cardiace și cititorul de amprentă, care sunt poziționate unul lângă altul, pe o parte puțin mai proeminentă de sticlă, care le protejează.

Primul telefon cu bliț produs vreodată, a fost Samsung SCH-V200 și a fost lansat în Coreea de Sud în iunie 2000. Samsung SCH-V200 a avut un ecran TFT-LCD de 1,5 inch, iar camera încorporată era de 0,35 megapixeli și era capabilă să facă 20 de fotografii. Trebuia conectat la un computer pentru a descărca fotografiile.

În conformitate cu 91Mobiles, Galaxy Note 8 dimensiunile de gabarit sunt de aproximativ 162.4 x 74.5 x 8.4mm. Grosimea sărind până la 9.5mm atunci când măsurăm în zona unde se află aparatul foto, senzorul de ritm cardiac și senzorul pentru citirea amprentei.

Greutatea lui Galaxy Note 8 nu este în prezent cunoscută.

În ceea ce privește specificațiile, scurgerile și zvonurile sugerează că Galaxy Note 8 va prezenta un afișaj Infinity de 6,3 inch (raport de aspect 18,5: 9), un procesor Exynos 8895 sau Snapdragon 835, probabil acesta din urmă pentru piața din Statele Unite. Va mai avea 6 GB de memorie RAM și o baterie de 3.300 mAh.

Când va ajunge pe piață, Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil în trei culori – negru, albastru și auriu – și se așteaptă să se situeze ca preț undeva la 1.000 €, făcându-l cel mai scump smartphone al firmei Samsung de până în prezent.

VIASamMobile
SURSĂ91mobiles