Randările CAD arată că Fold 6 va avea un design schimbat

69
Galaxy Z Fold 6 design
Sursa foto: via sammobile.com

Actualul smartphone pliabil Galaxy Z Fold 5 este foarte apreciat de utilizatori. Cu toate acestea, rivalii Samsung din domeniul pliabil au lansat în ultimul timp telefoane pliabile tip Fold care depășesc în unele domenii modelul Samsung. Cum gigantul coreean va lansat peste două luni pe Galaxy Z Flod 6, acesta trebuie să aducă noutăți ca design și în departamentul de hardware.

În urmă cu mai multe luni au apărut primele randări de design cu Galaxy Z Fold 6. Am văzut atunci o schimbare în design pentru viitorul flagship, cel puțin interesantă. Acum au apărut noi dovezi care susțin acele schimbări. Producătorul american de carcase Thinborne a distribuit recent o redare cu ajutorul CAD (Computer Aided Design) al unui Galaxy Z Fold 6. Compania Thinborne a reconfirmat astfel că viitorul flagship Samsung va fi mai unghiular decât modelul actual. Se pare că aceste randări sunt destul de asemănătoare cu smartphone-ul real, potrivit SamMobile.

Potrivit mai multor informații de până acum, Galaxy Z Fold 6 va avea suprafețe mai plate, margini și colțuri mai ascuțite decât Samsung Galaxy Z Fold 5. Totuși, este posibil ca aceste randări să nu confirme forma și designul final al viitorului smartphone pliabil Samsung. Cu toate acestea, ele sugerează că Galaxy Z Fold 6 poate avea suprafețe mai plate, margini mai ascuțite și chiar colțuri mai ascuțite, mai ales în comparație cu Galaxy Z Fold 5.

Galaxy Z Fold 6 este de așteptat să debuteze oficial la începutul lunii iulie, la următorul eveniment Unpacked. Evenimentul va avea loc la Paris cu doar câteva săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice din 2024. Apropo de Jocurile Olimpice: medaliile de aur olimpice moderne sunt placate cu aur și sunt compuse în principal din argint. Medaliile de aur solid au încetat să fie produse în 1912.

Jocurile Olimpice au debutat în Grecia în 776 î.Hr. și au durat inițial șase luni! Printre întrecerile de la Olimpiade au fost aruncarea discului, curse de care și lupte. Jocurile Olimpice au fost interzise de romani în 396 d.Hr., fiind considerate un ritual păgân.

Samsung a rafinat designul exterior al seriei Galaxy Z Fold an de an. Judecând după randările neoficiale, Galaxy Z Fold 6 ar putea fi o continuare a limbajului de design stabilit pentru prima dată de Fold 3. Cu toate acestea, se pare că Samsung va pune mai mult accentul pe suprafețe plane și colțuri ascuțite.

Dacă aceste randări neoficiale vor ajunge realitate, ceam mai mare schimbare va fi în colțurile mai ascuțite ale ecranului exterior. Cu toate acestea, nu suntem prea siguri de acuratețea acestei randări CAD. Momentan luăm aceste informații așa cum sunt și urmează ca Samsung să le confirme sau nu la Paris.