Acasă Stiri Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Într-o scurgere probabil accidentală, dintr-un site aflat sub aripa companiei tech sud-coreene, Samsung Australia, aflăm că Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8!

Prin oferta promoțională „Screen Assure” Samsung oferă gratuit repararea ecranului lui Galaxy Note 8, în cazul unor eventuale probleme. Această ofertă cu reparația gratuită este valabilă în perioada 25 august – 31 octombrie 2017.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat în curând și este de așteptat să umple de fericire toți pasionații de telefonie mobilă. Prezentarea lui este prevăzută pentru 23 august la New York, așadar este foarte aproape.

Deci, aproape imediat după prezentarea la New York, australienii vor avea parte probabil de acest telefon! Este o nouă informație care intră în joc.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite.

Până acum, au existat suspiciuni despre numărul de model a lui Samsung Galaxy Note 8. Cele mai multe informații pe această temă au înaintat numărul de model SM-N950 care va fi folosit pentru a desemna această versiune a viitorului phablet.

Totuși în scurgerea provenită de la Samsung Australia, ca un fel de regulament al acestei oferte promoționale, viitorul smartphone este prezentat ca având numărul de model SM-940F. Nu ar fi acest lucru o mare filozofie, probabil este varianta lui Note 8 pentru Australia.

Având în vedere că o promoție pentru a repara gratuit un ecran a lui Samsung Galaxy Note 8 ar fi lipsită de valoare dacă telefonul nu se afla în mâinile consumatorilor, acest lucru – promoția „Screen Assure” – ar putea sugera că telefonul va fi lansat la vânzare pe 25 august, cel puțin în Australia.

Oferta promoțională „Screen Assure” privind repararea ecranului este oferită de Samsung și nu există nici o informație în legătură cu posibilitatea de a fi oferită pe alte piețe.

Samsung ar putea grăbi lucrurile cu Note 8, luând în considerare faptul că modelele iPhone Apple 2017 sunt de așteptat să fie prezentate în septembrie.

Este posibil ca Samsung să fie nerăbdătoare cu lansarea acestui model având în vedere că va fi primul telefon nou lansat după problemele avute cu ultimul reprezentant din gama Note, Samsung Galaxy Note 7.

Stiri

Galaxy Watch Active 2: performanțe GPS îmbunătățite cu o nouă actualizare

Samsung a îmbunătățit în mod constant după lansare ceasul său inteligent Galaxy Watch Active 2 cu actualizări de software. Cu câteva luni...

Samsung pe primul loc pe piața telefoanelor în Europa de Vest în Q3 2020

Samsung și-a menținut primul loc pe piața smartphone-urilor din Europa de Vest în Q3 2020. Conform International Data Corporation (IDC), în ciuda...

Samsung Galaxy Z Flip 2 va fi mai ieftin și va avea afișaj de 120Hz

Nu au existat în ultimul timp foarte multe zvonuri despre a doua generație a pliantului Galaxy Z Flip. Câteva informații au apărut...

Samsung pe primul loc în Europa, Orientul Mijlociu și Africa în Q3 2020

Samsung a livrat 29,6 milioane de smartphone-uri pe piața EMEA în perioada iulie-septembrie 2020 pentru o cotă de piață de 31,8%. EMEA...

Seria Galaxy S21 posibil cu opțiunea de deblocare biometrică Bixby Voice

Se pare că Samsung intenționează să ofere Bixby Voice ca metodă de deblocare biometrică pe seria Galaxy S21. Se așteaptă ca dispozitivul...

Există încă speranțe pentru seria Samsung Galaxy Note 21

Se pare că mai avem încă șanse să vedem seria Samsung Galaxy Note 21. În ultimul timp au fost multe informații care...

Cota de piață a companiei Samsung a crescut în Canada în Q3 2020

Afacerea cu smartphone-uri a companiei Samsung a mers foarte bine pe toate piețele occidentale. Recent, gigantul tehnologic sud-coreean a detronat Apple în...