Acasă Stiri Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Într-o scurgere probabil accidentală, dintr-un site aflat sub aripa companiei tech sud-coreene, Samsung Australia, aflăm că Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8!

Prin oferta promoțională „Screen Assure” Samsung oferă gratuit repararea ecranului lui Galaxy Note 8, în cazul unor eventuale probleme. Această ofertă cu reparația gratuită este valabilă în perioada 25 august – 31 octombrie 2017.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat în curând și este de așteptat să umple de fericire toți pasionații de telefonie mobilă. Prezentarea lui este prevăzută pentru 23 august la New York, așadar este foarte aproape.

Deci, aproape imediat după prezentarea la New York, australienii vor avea parte probabil de acest telefon! Este o nouă informație care intră în joc.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite.

Până acum, au existat suspiciuni despre numărul de model a lui Samsung Galaxy Note 8. Cele mai multe informații pe această temă au înaintat numărul de model SM-N950 care va fi folosit pentru a desemna această versiune a viitorului phablet.

Totuși în scurgerea provenită de la Samsung Australia, ca un fel de regulament al acestei oferte promoționale, viitorul smartphone este prezentat ca având numărul de model SM-940F. Nu ar fi acest lucru o mare filozofie, probabil este varianta lui Note 8 pentru Australia.

Având în vedere că o promoție pentru a repara gratuit un ecran a lui Samsung Galaxy Note 8 ar fi lipsită de valoare dacă telefonul nu se afla în mâinile consumatorilor, acest lucru – promoția „Screen Assure” – ar putea sugera că telefonul va fi lansat la vânzare pe 25 august, cel puțin în Australia.

Oferta promoțională „Screen Assure” privind repararea ecranului este oferită de Samsung și nu există nici o informație în legătură cu posibilitatea de a fi oferită pe alte piețe.

Samsung ar putea grăbi lucrurile cu Note 8, luând în considerare faptul că modelele iPhone Apple 2017 sunt de așteptat să fie prezentate în septembrie.

Este posibil ca Samsung să fie nerăbdătoare cu lansarea acestui model având în vedere că va fi primul telefon nou lansat după problemele avute cu ultimul reprezentant din gama Note, Samsung Galaxy Note 7.

Stiri

Samsung a lansat un aparat multifuncțional de gătit în Coreea de Sud

Samsung a lansat zilele trecute un nou aparat multifuncțional de gătit destinat consumatorilor care vor să gătească acasă pe fondul tendinței de...

Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania...

Capacitatea bateriilor pe Samsung Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra

Sunt tot mai multe informații că Samsung lucrează la seria de tablete emblematice Galaxy Tab S8. O scurgere recentă a dezvăluit că...

Samsung se menține pe locul doi mondial pe piața tabletelor în Q2 2021

Samsung Electronics Co. a rămas cel de-al doilea cel mai mare furnizor de tablete din lume în Q2 2021. Datele au fost...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va fi impermeabil la apă. Ce înseamnă asta?

Peste două săptămâni, va avea loc un eveniment major Samsung Galaxy Unpacked 2021, unde vor fi lansate Galaxy Z Fold 3 și...

Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri...

Samsung Galaxy A52s 5G: iată cât va costa în Europa!

Galaxy A52 5G unul dintre cele mai bune telefoane ieftine 5G din 2021, dar se confruntă cu o concurență dură. Pentru a...