Acasă Stiri Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8

Într-o scurgere probabil accidentală, dintr-un site aflat sub aripa companiei tech sud-coreene, Samsung Australia, aflăm că Samsung repară gratuit ecranul lui Samsung Galaxy Note 8!

Prin oferta promoțională „Screen Assure” Samsung oferă gratuit repararea ecranului lui Galaxy Note 8, în cazul unor eventuale probleme. Această ofertă cu reparația gratuită este valabilă în perioada 25 august – 31 octombrie 2017.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat în curând și este de așteptat să umple de fericire toți pasionații de telefonie mobilă. Prezentarea lui este prevăzută pentru 23 august la New York, așadar este foarte aproape.

Deci, aproape imediat după prezentarea la New York, australienii vor avea parte probabil de acest telefon! Este o nouă informație care intră în joc.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, zona sa metropolitană fiind una dintre cele mai mari zone urbane din lume. Are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790, fiind de asemenea și locul de numire a lui George Washington ca primul președinte al Statelor Unite.

Până acum, au existat suspiciuni despre numărul de model a lui Samsung Galaxy Note 8. Cele mai multe informații pe această temă au înaintat numărul de model SM-N950 care va fi folosit pentru a desemna această versiune a viitorului phablet.

Totuși în scurgerea provenită de la Samsung Australia, ca un fel de regulament al acestei oferte promoționale, viitorul smartphone este prezentat ca având numărul de model SM-940F. Nu ar fi acest lucru o mare filozofie, probabil este varianta lui Note 8 pentru Australia.

Având în vedere că o promoție pentru a repara gratuit un ecran a lui Samsung Galaxy Note 8 ar fi lipsită de valoare dacă telefonul nu se afla în mâinile consumatorilor, acest lucru – promoția „Screen Assure” – ar putea sugera că telefonul va fi lansat la vânzare pe 25 august, cel puțin în Australia.

Oferta promoțională „Screen Assure” privind repararea ecranului este oferită de Samsung și nu există nici o informație în legătură cu posibilitatea de a fi oferită pe alte piețe.

Samsung ar putea grăbi lucrurile cu Note 8, luând în considerare faptul că modelele iPhone Apple 2017 sunt de așteptat să fie prezentate în septembrie.

Este posibil ca Samsung să fie nerăbdătoare cu lansarea acestui model având în vedere că va fi primul telefon nou lansat după problemele avute cu ultimul reprezentant din gama Note, Samsung Galaxy Note 7.

Stiri

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...

Samsung Galaxy A31 primește în cele din urmă actualizarea Android 11

Samsung Galaxy A31 a fost al doilea smartphone cel mai bine vândut la nivel global, în ianuarie 2021. Telefonul a fost lansat...

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Galaxy Z Flip 3 în opt culori diferite

Samsung lucrează deja la următoarele sale telefoane pliabile ce vor fi lansate anul acesta. Vor fi două, Samsung Galaxy Z Fold 3...

Samsung Smart Keyboard Trio 500 aproape de lansare

Samsung are o nouă tastatură wireless pe care încă nu a anunțat-o oficial, dar este deja listată pe site-ul său web. Numită...

Ingenuity, elicopterul NASA, are același cip ca Samsung Galaxy S5

Pe 19 aprilie elicopterul Ingenuity al NASA a realizat un zbor controlat pe planeta Marte, o premieră pentru omenire. Interesant este că...

6 lucruri pe care vrem să le vedem pe Samsung Galaxy Z Fold 3

În materie de telefoane pliabile Samsung este cel mai bun din lume. Nu are concurență în acest domeniu, gigantul tech lansând un...