Samsung prezintă rezultatele anchetei despre Galaxy Note 7 în această lună

1741

Gigantul tech sud-coreean Samsung Electronics este așteptat să anunțe rezultatele investigației sale despre problemele lui Galaxy Note 7, luna aceasta, potrivit unor informații credibile, publicate în presa din Corea de Sud în acest început de an.

După ce a încheiat o investigație internă, Samsung spune că a trimis rapoartele către laboratoare de testare din afara țării, inclusiv la laboratoare din Coreea.

„Cele mai implicate departamente de la Samsung se pregătesc pentru a anunța rezultatele în această lună, rezultate care au fost distribuite doar la câțiva oficiali-cheie”, a declarat un oficial Samsung Electronics.

Observatorii de pe piață au speculat că o serie de incidente de incendiu și explozie care au implicat smartphone-ul Galaxy Note 7, au fost cauzate de mai multe motive, nu doar defectul de baterie, care inițial a fost desemnat drept principala cauză.

Unii au susținut că designul hardware-ul Note 7 nu a reușit să elimine căldura în mod corespunzător, și a avut prea multe componente înghesuite în interiorul corpului subțire al telefonului.

Samsung a declarat anterior că nu sa grăbit să anunțe rezultatele din anchetă, pentru a cerceta toate cauzele suspecte de a produce aceste probleme, și să nu lase loc de suspiciuni, mai ales că se pregătește să lanseze Galaxy S8 în prima jumătate a acestui an.

În trecut, noile modele au intrat pe piață în luna martie, după prezentarea la evenimentul Mobile World Congress.

În acest an, smartphone-pilot Samsung Galaxy S8 este de așteptat să fie prezentat în martie și va merge la vânzare mai târziu, cel mai probabil în luna aprilie.

SURSĂTheInvestor