Culoarea roz-trandafiriu pentru Samsung Galaxy S8, în curând în Europa

2618

Samsung Galaxy S8 Pink va fi disponibil în curând pentru cumpărătorii din Europa, retailerul olandez Belsimpel are telefonul disponibil pentru precomandă pe site-ul său.

Fanii și clienții Samsung nu au avut până acum posibilitatea de a cumpăra Samsung Galaxy S8 Pink în Europa, dar asta se va schimba în curând. Distribuitorul amintit mai sus a confirmat că Galaxy S8 Pink va fi lansat oficial în Europa. Telefonul va fi vândut în această culoare în Olanda și în Europa în viitorul foarte apropiat.

Această variantă de culoare specială a modelului Samsung Galaxy S8, lansat anul acesta în martie, a fost inițial distribuită exclusiv în Taiwan, unde aproape 30% dintre telefoanele vândute sunt colorate într-o nuanță de roz-trandafiriu. S-a presupus că „trandafirul roz” va rămâne exclusiv în Taiwan și Corea de Sud, dar se pare că nu va fi cazul, succesul său în această zonă determinând firma Samsung să extindă vânzările lui Galaxy S8 Pink și pe alte piețe. Luna trecută, Samsung a confirmat că va lansa Galaxy S8 și Galaxy S8+ în această opțiune de culoare și în Mexic.

Mexic are 68 de limbi oficiale, iar cea mai mare piramidă din lume se află în Mexic și nu în Egipt. Pedro José Domingo a fost cel de-al 34-lea președinte al Mexicului, el a fost președinte pentru mai puțin de o oră în 19 februarie 1913, după care a demisionat. Este cel mai scurt mandat de președinte din lume.

Este același Samsung Galaxy S8 pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții. Nimic altceva nu este diferit în legătură cu această variantă, cu excepția faptului că vopseaua are altă culoare.

Reamintim că Samsung Galaxy S8 are un display de 5,8 inch, Super AMOLED, un sistem de operare Android 7.0 Nougat, un procesor Exynos 8895 Octa, 4 GB de RAM și 64 GB memorie, cameră spate 12 MP și frontală de 8 MP. Mai dispune de scaner iris și de amprentă, plus o baterie inamovibilă de 3.000 mAh.

Retailerul olandez Belsimpel va vinde Galaxy S8 Pink pentru 599 de euro, ceea ce înseamnă aproximativ 720$.

Vânzătorul de telefoane olandez nu are în listă pe Samsung Galaxy S8+, deci nu este sigur dacă și acesta își va face drum spre Europa.

În prezent, nu există informații despre momentul în care telefonul roz-trandafiriu va fi disponibil în comerțul european, dar presupunem că nu va dura prea mult.

SURSĂSamMobile