S Pen la Galaxy S23 Ultra: nu va intra în slot dacă este introdus greșit!

300
S Pen lui Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: androidheadlines.com

V-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă ați introduce accidental (sau nu) S Pen-ul greșit în slotul său? Ei bine, răspunsul este: depinde de model. Primele generații de stylus, până la Galaxy Note 7, au fost proiectate în așa fel încât S Pen să rămână blocat în interior dacă este introdus greșit. În acest fel stylusul s-ar fi putut avaria sau provoca deteriorarea slotului în sine.

Dar uneori, greșelile pot fi costisitoare. Unii utilizatori de Galaxy Note 5 ar fi cu siguranță de acord cu asta. În august 2015, la scurt timp după ce Samsung a lansat Galaxy Note 5 cu un mecanism patentat push-to-eject pentru recuperarea stiloului din slotul său, unii utilizatori au descoperit că accesoriul nu trebuie introdus invers. Un cârlig mic a împiedicat S Pen să iasă din siloz dacă era introdus invers. Stilul a rămas blocat în interiorul telefonului și a ajuns să se deterioreze din această cauză. Vedeți pe I❤️Samsung tot ce trebuie să știți despre S Pen-ul lui Galaxy S23 Ultra!

S Pen este același pe Galaxy S22 Ultra și Galaxy S23 Ultra

Samsung s-a spălat pe mâini spunând că a avertizat utilizatorii dacă se introduce incorect stylusul în slot. „Recomandăm cu căldură utilizatorilor noștri de Galaxy Note 5 să urmeze instrucțiunile din ghidul utilizatorului. Astfel vor evita un scenariu neașteptat cauzat de reintroducerea inversă a stiloului”. A spus atunci compania, potrivit AndroidHeadlines. Dar Samsung știa că a făcut o gafă trecând cu vederea faptul că oamenii pot împinge accidental S Pen-ul invers în slot.

Samsung a sărit peste Galaxy Note 6 pentru a alinia seria Note cu seria Galaxy S din anul respectiv la același număr. Începând cu Galaxy S7 și Galaxy Note 7, cele două serii emblematice lansate în anul respectiv au purtat același număr.

Următorul model, Galaxy Note 7 (Samsung a sărit peste Galaxy Note 6), a instalat un mecanism care a împiedicat S Pen să intre înăuntru dacă este introdus cu capul înainte. Acest mecanism a existat în toate modelele următoare. Acum, după ce a întrerupt gama Note, Samsung a transferat acest sistem la modelele Galaxy S care acceptă S Pen. Atât Galaxy S22 Ultra, cât și Galaxy S23 Ultra au un siloz încorporat pentru stiloul stilou. Acest slot nu permite introducerea S Pen-lui invers.

Galaxy S23 Ultra aduce o mulțime de upgrade-uri față de Galaxy S22 Ultra, mai puțin la S Pen. Samsung nu a schimbat nimic. Puțin dezamăgitor, stylusul pe Galaxy S23 Ultra are exact aceleași caracteristici ca S Pen-ul lui Galaxy S22 Ultra. Acesta din urmă a preluat în mare parte funcțiile S Pen de la Galaxy Note 20 Ultra.

Cu toate acestea, S Pen-ul rămâne în continuare extrem de util. Accesoriul vă oferă o experiență reală asemănătoare stiloului datorită unei latențe ultra-scăzute de doar 2,8 ms. Funcționează ca o baghetă magică și contribuie la transformarea Galaxy S23 Ultra în smartphone-ul aproape perfect.