Puteți înlocui S Pen-ul la Galaxy S23 Ultra în caz de nevoie

397
Puteti inlocui S Pen Samsung Galaxy S23 Ultra
Sursa foto: androidpolice.com

Samsung Galaxy S23 Ultra este al treilea telefon din seria Galaxy S compatibil cu S Pen și al doilea echipat cu unul din cutie. Pen-ul trebuie să fie mic pentru a se potrivi în telefonul dvs., dar asta îl face și mai ușor de pierdut. Indiferent de cât de atent ați fi, unii oameni vor rătăci inevitabil stiloul. Dacă ți se întâmplă asta, ce urmează? Trebuie să cumperi unul. Din fericire, cumpărarea unui înlocuitor nu este dificilă.

Samsung vinde astfel de înlocuitori pe site-ul său pentru aproximativ 50 de dolari. Mai mult, S Pen-ul este  disponibile în cele patru culori principale ale telefonului: Phantom Black, Crem, Green și Lavender. Acest lucru este grozav pentru majoritatea clienților care au achiziționat una dintre aceste culori. Dar, în același timp, îi lasă pe cei dintre noi care au cumpărat o culoare exclusivă Samsung într-o poziție dificilă.

S Pen-ul lui Samsung Galaxy S23 Ultra poate fi înlocuit în caz de nevoie

Dacă aveți un aveți un Galaxy S23 Ultra Red sau Graphite, culoarea Phantom Black pentru S Pen dă relativ bine. Dar alte culori, cum ar fi albastru, cu rame argintii lucioase și niciunul dintre stilourile disponibile nu cadrează cu acesta. Deci, dacă aveți alte culori de telefon și vă pierdeți S Pen-ul, probabil că va trebui să contactați asistența Samsung și să sperați că vă vor ajuta.

Altceva de remarcat este că aceste stilouri S de înlocuire vor fi probabil disponibile prin Amazon în cele din urmă. La fel a fost cazul cu Samsung S22 Ultra și alte telefoane care îl preced. Sperăm că vor fi disponibile în curând mai multe culori pentru stylus.

Samsung S Pen Pro are un vârf de 0,7 mm și 4.096 niveluri de presiune. Dimensiunile sunt de 173,64 mm lungime și 9,5 diametru. Stylusul are o greutate de 13,8 grame. Se încarcă prin USB Tip-C și baterie durează 16 zile.

Dacă utilizați un stilou pe mai multe dispozitive, cea mai bună opțiune este un Samsung S Pen Pro. Deși nu poate înlocui portabilitatea stylus-ului încorporat, dimensiunea sa crescută îl face mai confortabil pentru utilizare prelungită. S Pen Pro este chiar compatibil cu Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4. Singurele dezavantaje sunt depozitarea și faptul că va trebui să-l reîncărcați cu un cablu USB-C. În caz contrar, este o opțiune solidă care excelează la utilizarea pe mai multe dispozitive și la sesiuni de scriere extinse.

50$ nu este o sumă mică, așa că, deși posibilitatea de a-l înlocui este un lucru bun, ar trebui să vă asigurați că nu aveți nevoie de un alt stilou în primul rând. Din fericire, S23 Ultra are o funcție software încorporată pentru a face pierderea S Pen-ului mai dificilă.

Cum setați opțiunea de Avertizare dacă S Pen-ul este scos

Samsung S23 Ultra are un sistem care vă poate avertiza dacă crede că S Pen-ul este prea departe. De exemplu, dacă stylus-ul este scos de pe dispozitiv atunci când blocați telefonul și începeți să vă îndepărtați, S23-ul vă va avertiza sonor și vă va întreba dacă aveți S Pen-ul la voi. Activarea acestei funcții este ușoară, potrivit AndroidPolice. Iată ce trebuie să faci:

  • Deschide Setări, derulează în jos la Funcții avansate și deschide meniul.
  • În acest meniu, găsiți sub-meniul S Pen și deschideți-l!
  • În partea de jos a paginii este un meniu de setări Mai multe. Deschide-l!
  • Găsiți opțiunea Avertizare dacă stiloul este lăsat în urmă și activați-o.

Cu asta, S23 Ultra vă va alerta dacă crede că stylusul a fost uitat undeva. Nu este un sistem perfect, dar cel puțin reduce probabilitatea de a rătăci stiloul. În caz contrar, cumpărarea unui înlocuitor este ușoară, atâta timp cât nu te deranjează să-i dai lui Samsung 50 de dolari pentru el.