Iată unde va sta S Pen-ul la husa pentru Galaxy S21 Ultra!

1049
Iata unde va sta S Pen ul la husa pentru Galaxy S21 Ultra
Sursa Foto: winfuture.de

Chiar dacă azi vom primi noua serie Samsung Galaxy S21, informațiile despre aceste modele curg în continuare. Acum aflăm despre modului în care Samsung intenționează să gestioneze S-Pen-ul opțional aflat pe Galaxy S21 Ultra. Este vorba despre o carcasă originală Samsung pentru modelul Ultra.

Acestă caracsă este destinată special pentru cei care doresc un S Pen pentru modelul Galaxy S21 Ultra. Știm deja că acest S Pen va fi vândut separat și va fi cumpărat doar de cei care doresc un astfel de stylus. La această carcasă de protecție vedem cum stiloul va fi ținut în mare parte expus pe partea laterală a carcasei.

Smartphone-urile din seria Galaxy S21 vor fi lansate azi!

În acest moment știm absolut totul despre toate cele trei modele. De două zile a fost lansat și procesorul Samsung Exynos 2100 ce se va afla pe modelele din Europa și de pe alte piețe internaționale. Este un procesor mult mai puternic decât Exynos 990 aflat pe seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20. Exynos 2100 este format dintr-un nucleu ARM Cortex-X1, trei nuclee Cortex-A78 și patru nuclee Cortex-A55. Conform Samsung oferă o îmbunătățire de peste 30% a performanței față de predecesorul.

Revenind la această husă de protecție cu locaș pentru S Pen, aceasta nu este mult diferită de ceea ce am văzut înainte. Imaginile cu o carcasă pentru Galaxy S21 Ultra cu S Pen au mai apărut și înainte, dar nu era o carcasă rabatabilă. Din imagini, via Android Central, stiloul va fi ținut într-un locaș cu o deschidere laterală. Designul husei este frumos și elegant, dar S Pen-ul pare să fie destul de expus unor eventuale lovituri.

Android Central este un site web care oferă știri, recenzii, sfaturi, forumuri și multe altele legate de dispozitive Android. Android Central a fost fondat în 2008 și are sediul în Florida, SUA. Are peste 35.500.000 de vizitatori lunar. Un site de mare încredere.

Nu este clar cât va costa S-Pen-ul opțional, dar probabil că nu va fi chiar ieftin. Samsung a luat în considerare modalități de a combate posibilitatea ca stiloul să cadă din carcasa husei. Are un sistem de atașare tip magnetic, la fel cum este pe tableta Galaxy Tab S7. Totuși, este mai bine decât alternativa de a nu avea locaș în carcasă, deoarece S21 Ultra nu are slot pentru el.

Evenimentul Samsung Unpacked 2021 pentru seria Galaxy S21 are loc azi de la ora 17:00, ora României.