S Pen-ul lui Galaxy Note 9 este ceva ce „merită așteptat”

1090

O caracteristică ce se evidențiază în mod incontestabil în gama Galaxy Note a companiei Samsung, față de alte telefoane, este stiloul S Pen. Mai mult decât un stilou, în adevăratul sens al cuvântului, S Pen-ul funcționează împreună cu phablet-ul Galaxy Note pentru a oferi caracteristici unice acestei serii. Potrivit unui tweet difuzat de tipster-ul Ice Universe (@UniverseIce), noua versiune a stiloului care vine la pachet cu Samsung Galaxy Note 9 este ceva „worth the wait”, ce merită să așteptați.

În ultimii ani, s-au mai făcut ceva îmbunătățiri acestui stylus, a fost certificat cu rezistența la apă și adăugate câteva caracteristici noi de software. S Pen-ul, un stilou mic care se ascunde în interiorul dispozitivului într-un locaș special dedicat lui, în timp ce acesta nu este utilizat, se pare că a fost din nou în vizorul companiei Samsung. Afirmația că stylus-ul lui Galaxy Note 9 va fi un important pas înainte față de predecesorul său aflat pe Note 8, a fost vehiculată în ultimele luni.

S-a mai vorbit despre acest S Pen de anul acesta, care susține Bluetooth, permițând utilizatorilor să utilizeze accesoriul, printre altele ca difuzor wireless. Acest lucru ar necesita ca stylus-ul S Pen să funcționeze pe baterii, ceea ce ar putea face stiloul un pic mai gros decât în ​​anii trecuți. O altă posibilitate este ca S Pen să aibă Bluetooth, un difuzor și un microfon pentru a efectua apeluri telefonice, atât timp cât rămâne în imediata apropiere a telefonului Galaxy Note 9.

Un concept mai nou și interesant în același timp mai trebuie menționat, S Pen-ul ar permite unui utilizator să „scrie” pe o bucată de hârtie folosind S Pen. Deoarece stiloul S Pen este inexistent ca stilou ca atare, cuvintele „scrise” pe hârtie vor apărea numai pe ecranul telefonului Galaxy Note 9.

S Pen – stiloul de la Samsung, a apărut în vara anului 2011 pe Galaxy Note, când Samsung a surprins pe toată lumea cu un uriaș smartphone de 5,3 inch. Evident că evoluția S Pen-ului a fost galopantă și astăzi avem un stylus foarte performant, care a devenit o caracteristică de necontestat a seriei Galaxy Note.

Conform celor mai multe informații gigantul high-tech din Coreea de Sud, în mai puțin de două luni, va introduce noul său model emblematic din gama Note. Data de 9 august este cel mai intens vehiculată pentru prezentarea phablet-ului, la un eveniment dedicat lui la New York. Putem spune că știm cum arată, cât de mare este afișajul, cât de multă memorie are și chiar culorile pe care Note 9 le poate primi.

Galaxy Note 9 va fi probabil ultima cea mai importantă versiune mobilă a acestui an din partea companiei Samsung. Note 9 pregătește drumul pentru seria Galaxy S10 și pentru primul smartphone pliabil al companiei, despre care se spune că vor veni în prima jumătate a anului 2019.

SURSĂPhoneArena