Acasă Stiri Galaxy S10+ va avea un ecran mai mare decât phablet-ul Note 9

Galaxy S10+ va avea un ecran mai mare decât phablet-ul Note 9

Noi informații din presa sud-coreeană susțin că viitorul Samsung Galaxy S10+ va avea un ecran mai mare decât phablet-ul Galaxy Note 9. Conform ziarului local The Bell, Samsung a schimbat recent specificațiile hardware ale smartphone-ului de generație următoare Galaxy S10+, care urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Dimensiunea ecranului viitorului Galaxy S10+ a fost dată anterior, conform informațiilor ca fiind de 6,3 inch, acum, potrivit ultimelor zvonuri din Coreea de Sud, Samsung a mărit-o la 6,44 inch. Mai multe surse din industria telefoniei mobile au dezvăluit că gigantul american Apple lucrează la un iPhone mare, care va avea un ecran de 6,46 inch. Mișcarea companiei Samsung este privită ca o contra-măsură împotriva viitoarelor telefoane Apple.

Apple pregătește trei iPhone-uri pentru 2018 care urmează să fie lansate în septembrie, dintre care unul cu o dimensiune a ecranului de 6,46 țoli. Acest model va fi cel mai mare iPhone lansat vreodată. Compania Apple a anunțat că a stabilit deja cantitatea pentru distribuție la aproximativ 45 de milioane de unități. Aceasta înseamnă că modelul iPhone de 6,46 inch va fi produsul standard.

Dacă este adevărat, atunci Samsung Galaxy S10+ va avea un afișaj mai mare decât noul phablet Galaxy Note 9, despre care se zvonește că vine cu un afișaj de 6,38 inch. De ani de zile, distincția între seria Galaxy S și seria Galaxy Note era diferența dintre dimensiunile ecranului. Dar acum este clar că nu va fi cazul începând cu Galaxy S10+. Excepția ar face situația în care Samsung intenționează să introducă un viitor Galaxy Note 10 cu un ecran și mai mare.

Barclays Center este o sală de sport multifuncțională situată în Brooklyn, New York, inaugurată în 2012. Face parte dintr-un proiect de complexe sportive, de afaceri și rezidențiale numit Atlantic Yards. Pentru publicitate poartă numele companiei Barclays. Are o capacitate de 17,732 de locuri pentru baschet, 15,795 pentru hochei, 17,000 pentru concerte și 16.000 pentru box și wrestling.

Aceste modificări de specificații nu sunt finale, iar Samsung încă analizează diferite variante„, a spus o sursă apropiată companiei Samsung , adăugând că „totul va fi stabilit și pregătit până în luna august„.

Seria Galaxy S10 va marca o mare schimbare în strategia Samsung. Surse din anturajul companiei sud-coreene vorbesc de faptul că Samsung pregătește nu două, ci trei variante. În afară de Galaxy S10 și Galaxy S10+ care vor avea ecrane curbate pe lateral, va mai fi un model. Acesta este considerat de gamă medie și va avea un ecran plat de 5 inch. De asemenea, se speculează că acest model mid-range este dotat cu o singură cameră foto la spate.

În ceea ce privește Samsung Galaxy S10+, se pare că sosește cu trei camere foto la spate. O cameră triplă la spate, în locul camerelor duale, ar fi una dintre trăsăturile ucigașe ale modelului Galaxy S10+, modelul standard Galaxy S10 va avea dual-camera.

Între timp, Samsung a trimis deja invitații pentru prezentarea lui Note 9. Evenimentul va avea loc pe 9 august la Barclays Center din New York. Aceasta înseamnă că Note 9 va fi lansat cu două săptămâni mai devreme decât Galaxy Note 8 de anul trecut.

SourceTheBell

Stiri

Aplicația Google se blochează pe telefonul Galaxy? Iată rezolvarea!

Mulți utilizatori de smartphone-uri Android se plâng că aplicația Google de pe dispozitivul lor se blochează după cea mai recentă actualizare. Și...

Samsung a lansat noile monitoare de jocuri Odyssey 2021

Samsung a anunțat că gama de monitorizare Odyssey 2021 va fi disponibilă la nivel global începând cu 21 iunie 2021. Noua gamă...

Procesorul Samsung Exynos cu grafică AMD RDNA 2 va fi anunțat în iulie

Știm că Samsung lucrează la proiectul unui procesor cu grafică AMD RDNA 2 și acum sunt informații că este în lucru. GPU...

Samsung a început să lucreze pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

Google a prezentat prima versiune beta a Android 12 în luna mai în timpul conferinței Google I / O. Recent gigantul de...

Opțiune de stocare de 512GB pentru Samsung Galaxy Z Fold 3

Până în prezent, nu existau dovezi concrete despre un model Samsung Galaxy Z Fold 3 cu 512GB stocare. Majoritatea informaților spuneau că...

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități „uluitoare”

Se pare că Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 vor fi produse în cantități foarte mari înainte de lansarea...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu UDC și senzor de amprente in-display

În august Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru lansarea smartphone-urilor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3....