Samsung Galaxy S7 Edge în Albastru Coral sosește în Europa

1499

Încă de când Samsung a lansat Galaxy S7 Edge într-o nuanță de culoare Albastru Coral, europenii au așteptat cu nerăbdare coralul albastru, dispozitivul a fost lansat aproape peste peste tot în lume, dar nu aproape de Europa.

În cele din urmă, această situație este pe cale să se schimbe.

Fără îndoială, cea mai recentă versiune care a luat ochii la ex Galaxy Note 7, a fost cea care a venit îmbrăcată de Samsung, în Albastru Coral.

Pentru a compensa dispariția respectivului telefon, Samsung a decis înlocuirea lui cu Galaxy S7 Edge, în aceeași culoare – iar acum dispozitivul va fi în cele din urmă disponibil pentru cumpărătorii europeni.

Coralul Albastru, insuflă bravură și forță, optimism, capacitate de a rezista și de a infrunta vicisitudinile cu stăpânire de sine și curaj. Coralul aduce protecție prin creșterea vitalității și a încrederii în propriile resurse. Aduce bucurie, veselie și voiciune. Insuflă dorința de acțiune, de senzații puternice și noi.

Parcă cităm din crezul lui Samsung Electronics.

O inspirată alegere de culoare și de ceia ce reprezintă ea. Galaxy S7 Edge o merită cu prisosință.

Samsung Olanda a listat Galaxy S7 Albastru Coral pe site-ul său, și, deși nu se poate comanda încă, aceasta este doar o chestiune de timp înainte de a se putea face acest lucru.

Și, ca de obicei în Europa, ne așteptăm ca toate țările vecine să urmeze acest exemplu.

VIASamMobile