Galaxy S7 Edge cel mai solicitat de clienți în schimbul lui Galaxy Note 7

1342

Firma de cercetare de piață Wave7 Research din Statele Unite, a lansat un nou raport care arată că Galaxy S7 Edge, se dovedește a fi cel popular în rândul clienților care fac schimb cu, fostul de acum, Galaxy Note 7.

Samsung oferă stimulente suplimentare celor care fac schimb de Galaxy Note 7, cu unul dintre telefoanele sale, în loc de a opta pentru alte mărci de mobile aflate pe piață. Este o modalitate de ași păstra clienții și de a da satisfacție fanilor devotați gamei Note.

Firma de cercetare de piață din Statele Unite, spune că majoritatea clienților optează pentru alte dispozitive de la Samsung și că, doar între 10% și 30% merg spre iPhone 7 de la compania americană Apple.

„Foștii posesori de Galaxy Note 7, au ales în cea mai mare parte Galaxy S7 Edge„, se menționează în raportul prezentat.

Apple, LG Electronics și Google sunt cele care încearcă să profite de pe urma problemelor avute de Samsung cu Galaxy Note 7. Dar conform firmei Wave7 Research, se pare că nu sunt pregătiți pentru așa ceva.

Fanii devotați gigantului high-tech din Coreea de Sud nu vor alte mărci de telefoane, mulți preferând să aștepte până la începutul anului viitor atunci când compania sud-coreeană va lansa Samsung Galaxy S8.