Galaxy S8 cu Oreo, pe mai multe piețe și pentru utilizatori non-beta

1400

A fost nevoie de mai mult de o zi pentru ca actualizarea lui Galaxy S8 cu Android Oreo să vină la utilizatorii care nu făceau parte din programul beta, spre deosebire de ceea ce a spus Samsung, dar momentul a sosit în cele din urmă. Actualizarea oficială Oreo este lansată acum pentru Galaxy S8 și Galaxy S8+ în mai multe regiuni, pentru cei care aveau sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Săptămâna trecută, Samsung a lansat actualizarea Android Oreo la Galaxy S8 și S8+ în Olanda și Germania. Actualizarea include Samsung Experience 9.0.

Putem confirma că actualizarea este disponibilă în Germania, Olanda, Turcia, Norvegia, Emiratele Arabe Unite și Belgia. Unele dintre aceste țări nu se aflau pe lista locurilor în care a fost lansat programul beta, sugerând că actualizarea cu Android 8.0 Oreo a început acum cu seriozitate pentru toată lumea. De astăzi, actualizarea a ajuns la modelele Galaxy S8 și Galaxy S8+ din India, Polonia și Franța, toate cele trei țări au participat la programul de testare Android Oreo beta.

În mod destul de ciudat, nu există încă nici o informație dacă actualizarea a început în țări în care a debutat programul beta, cum ar fi Marea Britanie.

Indiferent de locul în care vă aflați când primiți actualizarea cu Android 8.0. țineți cont de câteva reguli simple. După ce primiți notificarea că Android 8.0 este pregătit să fie instalat pe Galaxy S8 sau Galaxy S8+, asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea Wi-Fi înainte de a începe instalarea actualizării. În același timp, asigurați-vă că bateria este încărcată complet înainte de a instala Android 8.0.

Pentru a verifica actualizarea, deschideți setările telefonului, atingeți Actualizare software, urmat de Descărcare manuală a actualizărilor. Este posibil să fie necesar să faceți acest lucru de câteva ori înainte ca actualizarea să apară. Versiunea de firmware rămâne aceeași cu cea care a rulat la testeri beta: G950 / G955-FXXU1CRAP. Pachetul de securitate din februarie 2018 este inclus, de asemenea.

Cota de piață Android a fost de 87,5% la nivel mondial în trimestrul trei din 2016, principalul concurent iOS (Apple) avea o cotă de piață de 12,1%. În mai 2017, Google a anunțat că Android avea 2 miliarde utilizatori activi lunar. Din 2017, Android a depășit Microsoft Windows și a deveni cel mai popular sistem de operare pentru utilizarea internetului.

Samsung încearcă să aducă cele mai recente versiuni ale sistemului de operare Android pe modelele Galaxy S8 și Galaxy S8+ înainte de prezentarea lui Galaxy S9 și Galaxy S9+, care va avea loc pe 25 februarie în cadrul Mobile World Congress la Barcelona. Ambele smartphone-uri vor avea preinstalat Android Oreo împreună cu UI Samsung Experience 9.0.

SURSĂSamMobile