Galaxy S9 cu Exynos 9810, umilește procesorul Snapdragon 845

2244

Samsung Galaxy S9 cu Exynos 9810 la bord apare pe procesorul etalon de referință Geekbench și umilește procesorul Qualcomm Snapdragon 845. Galaxy S9 și S9+ sunt chiar la o aruncătură de băț și trebuie să recunoaștem că știm aproape totul despre aceste dispozitive în acest moment. Mai avem nevoie doar de confirmarea din partea companiei Samsung după care nu mai trebuie să așteptăm prea mult timp, galaxiile vor deveni oficiale în mai puțin de două săptămâni și atunci vom fi edificați pe deplin.

Acum, o nouă informație despre Galaxy S9 a apărut. Aceasta vine de la Geekbench și pare să ne ofere o privire, plină de uimire, la performanța noului procesor a lui Samsung – Exynos 9810, care va echipa pe Galaxy S9 și S9+. Surpriză, surpriză, dar cu un scor de 3.648 de puncte la single-core și la multi-core unul de 8.894 de puncte, procesorul produs de Samsung umilește practic Qualcomm Snapdragon 845, care va echipa versiunea americana a celor două telefoane emblematice. Versiunea cu procesorul Qualcomm Snapdragon 845 a obținut 2.378 de puncte pe testul single-core și 8.132 de puncte pe cel multi-core.

O diferență destul de mare și o victorie clară pentru chipset-ul Samsung Exynos.

Vă reamintim că Samsung își pune, de obicei, propriul chipset Exynos în versiunea internațională a telefoanelor sale pilot, în timp ce variantele americane sunt dotate în mod tradițional cu chipsetul Qualcomm. Ca regulă generală, galaxiile alimentate de Exynos funcționează în general mai bine și au o durată de viață superioară a bateriei față de omologii lor cu procesoare Snapdragon. Această scurgere recentă de la Geekbench reafirmă așteptările pentru Samsung Galaxy S9 și S9+.

Geekbench este o marcă a Primate Labs Toronto, Ontario, Canada. Este un procesor etalon de referință, care separă performanța single-core de multi-core, măsoară volumul de lucru și simulează scenarii reale pentru procesoare. Aproape toate marile companii producătoare de telefoane testează procesoarele aici.

Bineînțeles, trebuie remarcat că rezultatele de la platforma de referință Geekbench pot fi ușor falsificate, dar avem o bănuială că performanța procesorului Exynos 9810 prezentată în această scurgere este reală.

Până când vom știm concret, conform zvonurilor, avem o perspectivă excelentă asupra a ceea ce să ne așteptăm de la următoarele smartphone-uri de la Samsung.

SURSĂPhoneArena