Samsung extinde la 1.000 numărul de opere de artă afișate pe Frame TV

1574
Samsung a declarat că și-a extins numărul de opere de artă care pot fi afișate pe televizoarele sale The Frame. Prin colaborarea cu cele mai prestigioase muzee din lume, gigantul tech a reușit să ajungă la 1.000 de opere de artă care pot fi afișate pe televizorul Frame. Samsung a prezentat pentru prima oară The Frame la Consumer Electronics Show 2017, de la Las Vegas. Acesta vine cu un design nou și elegant, pentru a afișa lucrări de artă sau fotografii atunci când nu este utilizat. „Nu pot să cred că acest produs este un televizor” a spus Oprah Winfrey, despre televizorul Frame. „Este o combinație nouă de televiziune și afișare digitală de artă”, a declarat Wired, o revistă de tehnologie din UK. Samsung a anunțat că a încheiat recent un parteneriat cu mai multe muzee și galeriii de artă. Galeriile Uffizi din Italia, Muzeul Van Gogh din Olanda și Te Papa Tongarewa din Noua Zeelandă vor oferi 62 de lucrări pentru The Frame. Potrivit The Korea Herald, picturile adăugate includ „Buna Vestirie” de Leonardo da Vinci și „Naștere lui Venus” de Sandro Botticelli. „Sunset, Hastings” de Anthony Copley Fielding și „Floarea soarelui” a lui Vincent van Gogh, se mai regăsesc printre capodopere. Samsung își propune să extindă operele de artă prin intermediul platformei sale de artă, Art Store. Vrea să ducă la superlativ modul în care consumatorii se bucură de acest televizor.

Galeriile Uffizi este unul dintre cele mai importante muzee din lume și prezintă cea mai mare colecție de lucrări Renaissance. Galeriile sunt situate în centrul istoric din Florența, în Toscana, Italia. Aici se găsesc lucrări celebre și capodopere ale artei mondiale. Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci, Eugène Delacroix și alții au lucrări expuse aici.

The Frame poate afișa operele de artă după culori sau stil
The Frame a câștigat popularitate la nivel mondial. Suntem încântați să continuăm să oferim consumatorilor noi opere de artă de care să se bucure în confortul casei„. A declarat Seline Han, vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics. „Ne străduim să redefinim modul în care un produs poate oferi valoare stilurilor unice de viață ale consumatorilor. Credem că The Frame face acest lucru. Cele mai recente parteneriate vor permite utilizatorilor să acceseze și mai multe capodopere pentru decorurile de acasă„. Cu Frame utilizatorii pot să sorteze și să afișeze lucrările de artă, clasificate după culori, compoziție și multe altele. Cu preferințe artistice personalizate, The Frame poate ajuta utilizatorii printr-o serie de sfaturi artistice în descoperirea unor artiști noi. În plus, utilizatorii pot crea galerii de artă personalizate și prezentări de diapozitive. Le pot afișa, în mod similar cu un playlist, la intervale de la 10 minute până la o săptămână. Din gama de televizoare Samsung, Frame este unul dintre cele mai apreciate. Pentru a face arta să arate chiar mai realistă, senzorii de luminozitate ajustează nivelurile de luminozitate pe baza luminii ambientale din cameră pe tot parcursul zilei. De asemenea, senzorii de mișcare permit televizorului să se dezactiveze și să economisească energie atunci când nimeni nu este în cameră. Televizorul Frame a început cu o colecție de 300 de lucrări de artă. Acum va oferi telespectatorilor aproximativ 1.000 de opere de artă din peste 40 de țări.