Samsung contribuie cu peste 10 milioane USD prin Global Goals la PNUD

226
Samsung contribuie cu peste 10 milioane USD prin Global Goals la PNUD
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat că a atins o etapă semnificativă în călătoria sa de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD). Prin Global Goals compania a adus o contribuție de peste 10 milioane USD la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Fondurile au fost generate prin aplicația Samsung Global Goals și vor ajuta PNUD să promoveze și să accelereze progresul în întreaga lume.

Înființate de Organizația Națiunilor Unite în 2015, Obiectivele Globale oferă un model comun de repere ambițioase pentru o lume mai echitabilă, justă și durabilă până în 2030. Cele 17 Obiective Globale promovează colaborarea și acțiunea colectivă pentru a aborda inegalitatea, schimbările climatice, degradarea ecosistemelor, educația. și alte provocări globale presante. Samsung s-a angajat să furnizeze soluții inovatoare în sprijinul Obiectivelor globale și în 2019 prin parteneriatul cu PNUD a lansat aplicația Samsung Global Goals.

PNUD este principala organizație a Națiunilor Unite care luptă pentru a pune capăt nedreptății sărăciei, inegalității și schimbărilor climatice. Lucrează cu experți și parteneri din 170 de țări, ajutând națiunile să construiască soluții durabile pentru oameni și planetă.

Acțiuni colective prin Samsung Global Goals pentru diferite obiective

La Samsung tehnologia joacă un rol crucial în rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări din lume în acest moment”. A declarat TM Roh, președinte și șeful Mobile eXperience Business la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „Prin parteneriatul cu PNUD și aplicația Samsung Global Goals, comunitatea Galaxy a jucat un rol esențial în promovarea Obiectivelor Globale. Vrem să exprimăm recunoştinţa noastră faţă de utilizatorii noştri pentru că au făcut posibilă această etapă incredibilă”.

Acțiunile întreprinse în aplicația Samsung Global Goals sprijină activitatea de impact a PNUD. Aceasta include implicarea semnificativă a tinerilor în atingerea ODD-urilor. PNUD implementează politici, promovează programe, promovează inițiativele tineretului în peste 100 de țări și sprijină peste 900 de parteneriate pentru tineri.

Pe măsură ce ne apropiem de jumătatea termenului limită din 2030, anul 2023 este crucial în promovarea Obiectivele globale”. A declarat administratorul PNUD Achim Steiner. „Împreună cu Samsung lucrăm pentru a atinge Obiectivele și să inspirăm următoarea generație să ia măsuri cu noi”.

Extinderea impactului Samsung Global Goals

Aplicația Samsung Global Goals este instalată pe aproape 300 de milioane de dispozitive Galaxy din întreaga lume. Se găsește inclusiv în smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente. Prin intermediul aplicației, Samsung crește gradul de conștientizare cu privire la Obiectivele globale, în același timp, dând putere utilizatorilor să întreprindă acțiuni mici care reprezintă o schimbare majoră. Aplicația Samsung Global Goals le permite utilizatorilor să doneze direct, să folosească imagini de fundal pentru a crește veniturile din reclame sau să genereze finanțare prin vizionarea reclamelor în aplicație. Pentru a maximiza impactul, Samsung egalează toate veniturile prin reclame în aplicație.

De la lansarea aplicației Samsung Global Goals în 2019, Samsung și-a extins parteneriatul cu PNUD cu Generation17. Aceasta este o inițiativă pentru a promova 14 lideri tineri care au un impact semnificativ în comunitățile din întreaga lume. Tinerii lideri ai generației 17 joacă un rol esențial în a inspira oamenii să aibă impact pentru Obiectivele globale.

De asemenea, Samsung se străduiește să susțină obiectivele globale prin operațiunile sale de afaceri. Compania și-a aliniat strategia ESG corporativă cu Obiectivele Globale pentru a identifica prioritățile de afaceri și a comunica performanța în conformitate cu Obiectivele. Compania este, de asemenea, semnatară a Pactului Global al Națiunilor Unite, o inițiativă care încurajează întreprinderile să adopte politici durabile și responsabile din punct de vedere social.

Pentru a afla mai multe despre Obiectivele globale și pentru a lua măsuri, vizitați aplicația Samsung Global Goals pe: http://smsng.co/SGG-App.